Houten vloeren Weert

Kies ook voor de beste en voordeligste in parketvloeren en lamelparket

Bent u in Weert op zoek naar een goede leverancier van eiken vloerdelen of oude houten vloeren? Wilt u de laagste prijs voor uw parketvloer? Wilt u in Weert de beste service en garantie voor parket leggen? Ga dan naar Old Pine Cottage voor al uw vloeren. Wij zijn gevestigd op korte afstand van Weert. In Buggenum vindt u de woonwinkel van Old Pine Cottage. Wij spannen ons dagelijks in om voor onze klanten de beste eiken vloerdelen, eikenhouten planken en andere houtsoort voor houten vloeren in te kopen. We leveren en plaatsen bij particuliere en zakelijke klanten. Natuurlijk zorgen we ook bij u in Weert voor lamelparket en leggen we parket snel, voordelig en professioneel. Kom langs in onze woonwinkel of bel ons voor informatie over de mogelijkheden bij u in Weert.

Veel ervaring in parket leggen

Bij Old Pine Cottage beschikken we over meer dan dertig jaar ervaring. Uw parketvloer wordt door ons in Weert en elders met zorg geleverd en gelegd. Heeft u persoonlijke wensen over stijl en legwijze? Dan realiseren we dit precies volgens afspraak. Specialistisch werk, zoals visgraat parket leggen, kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Eiken vloerdelen leveren en plaatsen wij al net zo snel en professioneel. Niet alleen de eiken houten vloer is een veelgevraagd product, maar ook andere houten vloeren vinden gretig aftrek. Dat komt vooral door onze lage prijzen en onze professionele service en volledige garantie op producten en diensten. Komt u binnenkort vanuit Weert een keer bij ons langs?

Houten vloeren Weert

Houten vloeren

Wat vindt u in de woonwinkel van Old Pine Cottage

We geven u vanuit Weert alvast een kijkje in onze woonwinkel in een notendop:

  • Vriendelijke en vakkundig personeel dat luistert naar uw wensen
  • De laagste prijs voor de beste kwaliteit
  • Houten vloeren in een ruim assortiment
  • Meubels en woonaccessoires in diverse stijlen
  • Tuindecoratie

Meer weten over parket leggen en houten vloeren in Weert?

We staan voor u klaar in Buggenum. Voor een vrijblijvend advies over eiken vloerdelen, lamelparket of bijvoorbeeld een visgraat parket. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 0475-593531. Op dit nummer geven we u ook informatie over uw wensen, bijvoorbeeld om parket te laten leggen. Wilt u meer weten over eikenhouten planken en de mogelijkheden in uw situatie? Bel ons dan of kom langs in de woonwinkel. U kunt er ook voor kiezen om het contactformulier op de website in te vullen, zodat wij contact met u op kunnen nemen. Bijvoorbeeld in Weert.