Vloeren

De invloed van vloerbedekking in uw woning

Vloeren vormen een belangrijk element in uw woning. Er zijn veel verschillende voorkeuren in vloeren. Wilt u vloeren van hout? Kiest u liever voor vloertegels of vaste vloerbedekking? Het ligt allemaal aan uw persoonlijke situatie. Heeft u vloerbedekking? Dan is de kans op blijvende vlekken het grootst. Bij kleine kinderen of huisdieren is dat vaak niet handig. U heeft er veel onderhoud aan en soms gaan de vlekken er helemaal niet meer uit en moet de vloerbedekking vervangen worden. Kiest u voor houten vloeren of laminaat? Heeft u daarbij huisdieren? Dan zal met name uw hond er meestal niet blij van worden. De kans op uitglijden en blesseren is aanwezig. Zeker als uw hond overloopt van energie en enthousiasme. Plavuizen in uw woning? Vrijwel ieder kopje of glas sneuvelt erop als het valt. Uiteindelijk is voor veel mensen vloeren van hout een uitstekende optie. Eenvoudig schoon te houden. Niet alles valt erop kapot en de uitstraling maakt uw woning helemaal af. Zoekt u een uitstekende leverancier van (houten) vloeren? Lees dan snel verder.

Vloerenspecialist Old Pine Cottage

Old Pine Cottage is een specialist in houten vloeren in de buurt van Roermond. Vanuit een tot woonwinkel verbouwde woonboerderij worden klanten in Nederland en Duitsland voorzien van uitstekende kwaliteit houtvloeren. Deze worden natuurlijk ook zorgvuldig gelegd. Meer dan dertig jaar ervaring hebben wij bij Old Pine Cottage. We houden onze vakkennis uitstekend op peil en zijn bekend met de nieuwste trends op woongebied. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Kom dan eens langs in de woonwinkel of neem telefonisch contact met ons op.

Vloeren

Het aanbod van Old Pine Cottage

Wij zijn een topkwaliteit woonwinkel met een gevarieerd assortiment. Wij onderscheiden ons door:

  • Topkwaliteit voor de laagste prijs
  • Veel keuze in houten vloerdelen, lamelparket en eiken vloerdelen
  • Ruime keuze in meubels in verschillende stijlen
  • Woonaccessoires en tuindecoratie
  • Parket leggen. Snel en vakkundig tegen de laagste prijzen

Neem vrijblijvend contact met ons op over vloeren of kom langs

We heten u graag welkom in onze woonwinkel in Buggenum, vlakbij Roermond. Neus lekker rond of stel uw vragen aan onze vakkundige medewerkers. We hebben vast wel iets van uw gading in ons gevarieerde aanbod. Wilt u ons bellen voor informatie of het maken van een afspraak? Kies dan 0475-593531. Om teruggebeld te worden kunt u het formulier op de website invullen. Old Pine Cottage is uw specialist in (houten) vloeren.