Visgraat vloer

En hippe vloer met fraai motief

Een visgraat vloer zorgt voor een een unieke uitstraling. Wilt u ook zo’n vloer met dit fraaie visgraat motief? Neem dan contact op met Old Pine Cottage. Of kom langs in onze fraaie woonwinkel in het Limburgse Buggenum. Wij beschikken over tientallen jaren ervaring met vloeren, meubels en woonaccessoires. U profiteert dus van onze grote vakkennis en gedegen ervaring. Het leveren van uw houten vloer is bij ons in vaardige handen. Het leggen van de vloeren kunt u ook met een gerust hart aan ons overlaten. Bijvoorbeeld als u de vloeren in een visgraat wilt laten leggen. De visgraat is overigens de laatste jaren weer sterk in opkomst. Het aanbrengen van motieven in vloeren is trendgevoelig. De visgraat is wat dat betreft zowel een klassieker als een moderne trend. Bekijk de voorbeelden maar eens bij ons in de winkel. Wellicht doet dit u besluiten om ook te kiezen voor een visgraat vloer.

visgraat parket

Meer over de woonwinkel van Old Pine Cottage

De woonwinkel is gerealiseerd in een verbouwde klassieke boerderij in het Limburgse landschap in de buurt van Roermond. U vindt er veel keuze voor uw nieuwe vloer. Die leggen we natuurlijk ook perfect voor u. Daarbij bieden we u de voordeligste prijs. We hebben altijd actieaanbiedingen. Neem contact met ons op om navraag te doen of we op dit moment de vloer gratis leggen. Is dat het geval? Dan bespaart u voor een normale woonkamer van 35 M2 maar liefst € 700,-. In de woonwinkel vindt u naast vloeren ook woonaccessoires en meubels. Ook voor tuindecoratie zit u bij ons goed. Woont u wat verder weg? Dan is het zeker de moeite waard om er eens een dagje uit van te maken. De kans dat u bij ons slaagt is groot, maar mocht dit onverwacht niet zo zijn, dan heeft u in elk geval de ingrediënten voor een leuke dag uit.

De voordelen bij Old Pine Cottage

We noemen u een aantal onderwerpen dat door onze klanten zeer wordt gewaardeerd. Zijn deze punten voor u ook aanleiding om bij ons te kopen?

  • Fraaie woonwinkel in een verbouwde boerderij
  • Altijd de voordeligste prijs voor het beste product
  • We leggen iedere vloer met zorg en aandacht, bijvoorbeeld in visgraat motief
  • Tientallen jaren ervaring zorgt voor een praktische, snelle aanpak
  • Uw wensen zijn altijd leidend voor ons advies

Neem contact met ons op over uw nieuwe visgraat vloer

Bel Old Pine Cottage op telefoonnummer 0475-593531 voor informatie. Bijvoorbeeld over uw visgraat vloer.