Visgraat parket

Visgraat vloeren

Een bijzondere manier om uw vloer te leggen

Visgraat parket. Misschien kent u dit type parket nog uit vervlogen tijden. Het visgraat als motief werd eeuwen geleden ook al gebruikt door parketteers die als ware kunstenaars het parket aanlegden voor welgestelden. Wist u echter ook dat juist het leggen van parket in een visgraat sinds een aantal jaren weer flink in de mode is gekomen? Het leggen van de visgraat is weggelegd voor specialisten. Om op de juiste manier een professionele vloer aan te kunnen leggen met dit visgraatmotief is veel ervaring en inzicht nodig. Bij Old Pine Cottage vinden we het maken van een visgraat in de parketvloer iedere keer opnieuw een mooie uitdaging. Net als onze klanten kunnen ook wij genieten van een fraai aangelegde vloer met visgraat parket.

Parket kiezen en laten leggen door Old Pine Cottage

Bij Old Pine Cottage beschikken we over tientallen jaren ervaring in het leveren en leggen van parket. Dit zorgt ervoor dat wij onze houten vloerdelen met zorg en aandacht uitkiezen en tegen de laagst mogelijke prijs inkopen. Als klant profiteert u bij ons daarom van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Wilt u dat wij ook komen parketteren? Reken dan op ons vakmanschap voor een eindresultaat dat precies aan uw wensen zal voldoen. Bekijk de voorbeelden maar eens in onze woonwinkel in het Noord-Limburgse Buggenum. Hier vindt verschillende legwijzen. Bijvoorbeeld het leggen in visgraat.

Houten vloerdelen en meer bij Old Pine Cottage

Naast een grote hoeveelheid en een ruim assortiment in houten vloerdelen en eiken planken vindt u bij Old Pine Cottage ook nog het volgende:

  • Vriendelijke en vakkundige medewerkers die adviseren op basis van uw wensen
  • Een ruime collectie meubels in diverse stijlen
  • Woondecoratie en woonaccessoires die precies passen bij de stijlen
  • Tuindecoratie
  • De laagste prijs voor het beste product of dienst

Meer weten over de mogelijkheden met visgraat parket?

We nodigen u graag uit om een bezoek te komen brengen aan onze woonwinkel. Deze vindt u in een verbouwde boerderij in Buggenum. Dit ligt dichtbij Roermond. Kom gerust eens langs om rond te neuzen of om meer te weten te komen over de mogelijkheden met uw meubels en vloeren. We zijn ervan overtuigd dat we u op woongebied altijd een passende aanbieding kunnen doen. Daarbij zijn uw wensen leidend voor ons. Bel voor meer informatie met telefoonnummer 0475-593531. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Bijvoorbeeld als u een vraag heeft over visgraat parket.