Houten vloeren Venlo

Kiest u ook voor stijl en klasse met zo’n fraaie parketvloer?

Bent u op zoek naar een parketvloer in Venlo? Wilt u de beste kwaliteit tegen de beste prijs op het gebied van lamelparket, eiken vloerdelen of bijvoorbeeld een visgraat parket houten vloer? Ga dan naar Old Pine Cottage. Wij zijn gevestigd bij u in de buurt van Venlo. In Buggenum om precies te zijn. We mogen steeds meer klanten uit Venlo begroeten voor een bezoek aan onze woonwinkel. In de fraai tot woonwinkel verbouwde boerderij vindt u een ruime keuze in eikenhouten planken voor de eiken houten vloer. Daarnaast vindt u een ruime sortering in andere materialen voor houten vloeren. Denk hierbij aan het materiaal voor een visgraat parket vloer of bijvoorbeeld lamelparket. De woonwinkel is natuurlijk niet compleet zonder een sortering aan meubels, tuindecoratie en woonaccessoires. Komt u binnenkort eens langs bij ons in de buurt van Venlo?

Old Pine Cottage Venlo

Wat kunnen we voor u in Venlo betekenen?

Woont u in Venlo en wilt u een uitstekend resultaat tegen een voordelige prijs voor uw parketvloer? Vraag dan eens naar de mogelijkheden. Wij bieden u een ruime keuze. Elke gewenste stijl zit wel in het assortiment. Wilt u bijvoorbeeld een visgraat parket? Dan kiest u bijvoorbeeld voor eiken vloerdelen. Die kunnen we voor u in Venlo perfect in een visgraatmotief leggen. Kom gerust eens langs om de voorbeelden te bekijken. Bekijkt u het liever eerst zelf bij u thuis op de bank of aan de keukentafel? Vraag dan een brochure aan. U kunt dan alvast de mogelijkheden bekijken op een moment dat u dit zelf het beste uitkomt. Zien we u daarna terug voor een bezoek aan onze winkel of tijdens een persoonlijke afspraak? Dan mag u rekenen op een persoonlijk en gericht advies. Voordelig en betrouwbaar. Deze twee kernwoorden zitten al ruim dertig jaar in onze basiswaarden verankerd.

De keuze bij Old Pine Cottage

In onze woonwinkel vindt u een ruime sortering naast onze houten vloeren. Wij bieden u bijvoorbeeld ook:

  • Stijlvolle en/of moderne meubels
  • Ruime keuze in woonaccessoires
  • Scherp geprijsde actieaanbiedingen
  • Tuindecoratie
  • Objecten en accessoires die precies aansluiten bij de stijl van uw houten vloer
Showroom Old Pine Cottage Venlo

De contactgegevens van Old Pine Cottage bij Venlo

Voor meer informatie of het maken van een persoonlijke afspraak bereikt u ons op telefoonnummer 0475-593531. Old Pine Cottage is uw voordelige specialist in houten vloeren bij Venlo.