Renostairs trappenrenovatie

Goedkope & doeltreffende traprenovatie

Wanneer uw oude trap een doorn in het oog is, u toe bent aan iets nieuws en op zoek bent naar een goedkope, maar doeltreffende oplossing bent u bij Reno Stairs® traprenovatie aan het juiste adres.

Een trap bekleden met houten of laminaat overzettreden geeft een nieuwe, frisse uitstraling zonder dat daar breekwerk of bouwtechnische ingewikkeldheden aan te pas komen.

trap renovatie hout

Betaalbare kwaliteit

Reno Stairs® heeft door de ontwikkeling van een uniek systeem traprenovatie voor iedereen betaalbaar en eenvoudig gemaakt. Door het gebruik van hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen ondergaat uw trap een metamorfose die niet onderdoet voor het resultaat van een uitgebreide verbouwing.
Met het traprenovatie systeem van Reno Stairs® profiteert u niet alleen van aantrekkelijke prijzen, maar ook van onze jarenlange ervaring met houtproducten.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Na jarenlange ervaring in de verwerking van hout en houtproducten heeft Reno Stairs® traprenovatie er bewust voor gekozen alleen nog met hoogwaardige en milieuvriendelijk materialen te werken.

Vandaar dat u voor uw traprenovatie kunt rekenen op de allerbeste kwaliteit en op duurzame, slijtvaste producten.

Het gepatenteerde Reno Stairs® traprenovatie systeem is daarom niet alleen zeer succesvol, maar ook een eerlijk product.

renovatie trap

Kleuren

Met een ruime keuze uit tal van kleuren en houtsoorten is er ongetwijfeld voor ieder wat wils. Of u nou kiest voor een moderne uitstraling, een klassieke sfeer of een bontgekleurde speelsheid van felgekleurde treden. Met Reno Stairs® kunt u uw traprenovatie geheel naar eigen smaak inrichten.

U kunt kiezen tussen vier verschillende overzettreden, van zowel hout als laminaat. Alle systemen zijn onder andere geschikt voor zowel dichte als open trappen en trappen met een stalen, houten of betonnen ondergrond. Er is een ruime keus uit houtsoorten, kleuren, dessins en stootborden.

Een traprenovatie bestaat uit verschillende onderdelen. Van stootbord tot een afdeklijst voor uw antikraaklat, Reno Stairs® heeft het.

Trap voor

Trap voor

Trap na

Trap na

Bezoek onze showroom

Kom vrijblijvend het Renostairs assortiment bekijken in onze showroom. We verzorgen de complete renovatie van uw trap tegen zeer scherpe prijzen.
Overtuig uzelf en kom kijken of e-mail voor een vrijblijvende offerte.