fbpx
Full 1 - copy
PVC vloeren
by Solidfloor
PVC vloeren by solidfloor
Full 1 - copy

Solidfloor PVC vloeren

PVC is 100% watervast en beter bestand tegen hevige temperatuur- en luchtvochtigheidsverschillen. Met een kras- en slijtvaste toplaag zijn de PVC vloeren van Solidfloor ideaal voor een zorgeloos huishouden.

Binnen de PVC vloeren collectie kan er gekozen worden uit houtlook stroken, visgraat of een realistische steenlook. Doordat de vloeren voorzien zijn van een 4-zijdige v-groef, wordt het effect van een houten- of tegelvloer extra nagebootst.

Daarnaast zijn de vloeren voorzien van een matte finish, waardoor de vloeren bijna niet van echt te onderscheiden zijn. De PVC vloeren uit de Loft collectie zijn geschikt voor vloerverwarming en hebben een garantie van maar liefst 20 jaar.

Alle PVC vloeren van Solidfloor zijn onderhoudsvriendelijk en watervast waardoor ze ook in vochtige ruimtes zoals badkamers of keukens gelegd kunnen worden.

pvc vloer van solidfloor

PVC VOOR EEN ZORGELOOS HUISHOUDEN

De ijzersterke toplaag van de Solidfloor PVC vloeren zorgen ervoor dat de vloeren uitermate lang mooi blijven. Deze toplaag is slijtvast, ideaal voor als je bijvoorbeeld huisdieren hebt. Daarnaast kunnen de vloeren tegen water, tegen natuurlijke zuren zoals gemorst citroensap of azijn, en zijn ze kleurvast. Zo lijkt het net alsof de vloer elke dag weer nieuw is. Solidfloor draagt graag een steentje bij aan een zorgeloos huishouden. Zo begin, en eindig je de dag ontspannen.

GEMAAKT OM LANG MEE TE GAAN

De stabiele en watervaste PVC vloeren van Solidfloor zijn gemaakt lang mee te gaan. En daar geloven wijzelf ook in. Daarom geven we maar liefst 15 tot 25 jaar garantie op onze PVC vloeren. Benieuwd naar de voorwaarden of persoonlijk advies? Wij helpen je graag verder.

pvc vloer