Rustiek eiken
Savannah by Solidfloor
Tijdloos mooi!
Umbria by Solidfloor
Vintage look
Caucasus by Solidfloor
previous arrow
next arrow
Slider

Parketvloeren met karakter

Solidfloor™ ontwerpt en vervaardigt hoogwaardige houten vloeren, die zorgen voor een warme, intieme sfeer, in elke leefruimte in huis, maar ook in hotels, winkels en kantoren. Hout is een prachtig natuurlijk materiaal en is het hele jaar door comfortabel en perfect te combineren met vloerverwarming.

Solidfloor™ staat voor kwaliteit, innovatie en design. Met vernieuwende technieken van afwerking creëren ze een grote variëteit aan verrassende vloeren, elk met net weer andere karakteristieken. Strak, modern, klassiek of doorleefd; het uitgebreide en actuele assortiment van Solidfloor™ biedt interieuroplossingen voor elke smaak, stijl en wens.

Koop bij ons een Solidfloor vloer en we leggen hem GRATIS voor je.

(vraag naar de voorwaarden)

Ambachtelijk vakmanschap

Solidfloor™ is een deel van de Fetim Group, opgericht in 1919 als de Haarlemse Fijnhouthandel. In de afgelopen 100 jaar heeft Fetim Group een grote expertise en reputatie opgedaan in het behandelen en verwerken van hout. Met een talentvol en toegewijd team, worden vloeren van hoge kwaliteit en duurzaamheid gedesigned, creëerd en geleverd. Door de jaren heen is Solidfloor uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende leveranciers van houten vloeren en is de collectie verkrijgbaar in meer dan 30 landen.

Daarom Solidfloor

  • Uniek en uitgebreid assortiment
  • 25 jaar solide garantie
  • Duurzame kwaliteit
  • Eenvoudig in onderhoud

Solidfloor naturel vloeren

Solidfloor Rustieke vloeren

Solidfloor White wash vloeren

Solidfloor Gerookte vloeren

Solidfloor Visgraat vloeren