Rustiek eiken
Savannah by Solidfloor
Tijdloos mooi!
Umbria by Solidfloor
Vintage look
Caucasus by Solidfloor
previous arrow
next arrow
Slider

solidlogoParketvloeren met karakter

Maak kennis met de veelzijdige collecties van Solidfloor. Parketvloeren vol karakter, van nature mooi en warm. Een houten vloer vormt dé basis voor elke stijl, in elk interieur. Van klassiek tot modern, van sfeervol tot design. De unieke Solidfloor collecties, elk met eigen specifieke kenmerken. Elk met een geheel eigen sfeer. Dát is wat Solidfloor zo bijzonder maakt.

Vintage collectie

vintage-collectie

De verouderde vloeren uit de vintage collectie passen in elke sfeervolle omgeving. Het gebruik van pure materialen en natuurlijke tinten vormen de basis. Een houten vloer zoals een houten vloer hoort te zijn. Doorleefd en getekend.

Vintage vloeren roepen emoties op uit een elegant verleden. Gezelligheid en authenticiteit. In combinatie met vergrijsde tinten op de wanden en hoogglans witte paneeldeuren komen de Vintage vloeren goed tot hun recht. ‘Vintage brengt sfeer in huis. Vintage is puur’.

Solidfloor Vintage brochure

Brochure vintage collectie Solidfloor

Bekijk en download hier de Vintage brochure

Earth and Fire collectie

Earth & Fire, the art of living, the art of flooring. Een exclusieve collectie houten vloeren geïnspireerd door de stilte van de natuur en schoonheid van moderne architectuur. De intensiteit van een Earth & Fire vloer geeft een ruimte een metropolisch karakter.

De vloer vormt een sterke basis voor design interieur met een ingetogen luxe. Met passie gecreëerd is een Earth & Fire vloer een design object in het interieur.

Solidfloor Earth Fire brochure

Brochure Earth and Fire collectie Solidfloor

Bekijk en download hier de Earth and Fire brochure

Lifestyle collectie

Lifestyle collectie

Lifestyle’ is een collectie houten vloeren waarmee de juiste balans kan worden gecreëerd tussen het sfeervolle karakter van een houten vloer en een modern interieur. Een zee van natuurlijke grijstinten en kalkachtige nuances geeft de vrijheid een goede keuze te maken waarbij licht en ruimtelijkheid gecreëerd wordt.

Met een Lifestyle vloer kies je voor gemak, een natuurlijke basis voor een eigentijdse leefomgeving. ‘Met een keuze uit de Lifestyle collectie haalt u eenvoudige luxe in huis.’

Solidfloor Life Style

Brochure Life Style collectie Solidfloor

Bekijk en download hier de Life Style brochure