fbpx
Full 1 - copy
Laminaat vloeren
by Solidfloor
Laminaat vloeren
by solidfloor
Full 1 - copy

Solidfloor Laminaat

Met het laminaat van Solidfloor ben je verzekerd van een onderhoudsvriendelijke en een eenvoudig te installeren vloer.

Met jarenlange ervaring in houten vloeren heeft Solidfloor laminaat toegevoegd aan het assortiment. Bijna niet van hout te onderscheiden door de matte finish en voelbaar reliëf, maar dan een stuk voordeliger en onderhoudsvriendelijker.

Van trendy tot tijdloos en van klassiek tot modern. Zo is er een Solidfloor laminaatvloer voor ieder interieur. Allen zeer robuust en met dezelfde service als dat je van Solidfloor gewend bent.

krasvast laminaat

KRAS- EN SLIJTVAST LAMINAAT

Solidfloor heeft laminaat in vele maten en patronen. Wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben, is de ijzersterke toplaag. Door de solide toplaag zijn alle laminaatvloeren van Solidfloor kras- en slijtvast. Zo blijft de vloer jarenlang mooi. De populariteit van laminaat is hieraan te danken. Doordat deze afwerklaag zeer mat is en er een voelbaar reliëf in is verwerkt (met uitzondering van de Basic collectie), zijn de vloeren bovendien bijna niet te onderscheiden van houten vloeren.

ONDERHOUDSVRIENDELIJK LAMINAAT

Laminaat is zeer eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Jaarlijkse onderhoudsbeurten zijn daarmee van de baan en speciale voedende middelen zijn niet noodzakelijk. Het schoonmaken van de laminaatvloer kan met een lichtvochtige doek of dweil en met een eenvoudige laminaatreiniger. Let er dan wel op dat er laminaatreiniger op het reinigingsproduct staat, sommige allesreinigers kunnen strepen achterlaten op de vloer. Volg de instructies van het onderhoudsproduct en de vloer ziet er weer uit als nieuw.

laminaat krasvast