Houten vloeren Sittard

Eiken houten vloeren in Sittard

Wilt u een parketvloer laten leggen in Sittard? Bent u op zoek naar oude houten vloeren of een eiken vloer? Ga dan eens naar Old Pine Cottage in Buggenum. Dit is niet zo ver van Sittard. U vindt er een woonwinkel met een ruime sortering houten vloeren. Wij zijn specialist in eiken vloerdelen en eikenhouten planken. Maar u bent niet alleen aan het goede adres voor uw eiken houten vloer. Wij leveren namelijk veel meer houten vloeren. Iedere houten vloer is van de beste kwaliteit. U krijgt deze tegen de voordeligste prijs geleverd. In Sittard en op andere plaatsen in Nederland en Duitsland. Heeft u liever lamelparket of heeft u in Sittard wensen voor een visgraat parket? Ook dan gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Reken op een lage prijs en de beste kwaliteit. Voor iedere soort parketvloer hebben wij een oplossing.

Houten vloer Sittard

Over Old Pine Cotage

Vanuit Sittard bent u snel bij ons in Buggenum. Old Pine Cottage is een tot woonwinkel verbouwde boerderij in het Limburgse landschap. Wij hebben een passie voor parket leggen en kopen daarvoor de mooiste en beste houten vloeren in. Heeft u in Sittard bijvoorbeeld de wens om een eiken houten vloer te hebben? Kom dan langs in de woonwinkel. Reken op onze professionaliteit en meer dan dertig jaar ervaring. Onze inkoopervaring met eikenhouten planken en eiken vloerdelen is solide. Dat geldt eigenlijk voor de ervaringen met alle soorten houten vloeren. U profiteert uiteindelijk van deze ervaring, omdat we u de laagste prijs bieden voor deze hoge kwaliteit eiken houten vloeren en andere houten vloeren. Wilt u het parket ook door ons laten leggen? Dan zorgen we ervoor dat uw nieuwe parketvloer precies volgens uw wensen wordt gerealiseerd. Daarvoor komen we natuurlijk graag bij u langs in Sittard en elders in Limburg.

Waarom Old Pine Cottage voor u meerwaarde heeft

Komt u langs in onze woonwinkel of komen wij bij u thuis voor het leggen van parket? Reken dan op deze voordelen:

  • Altijd een goed advies gebaseerd op uw wensen
  • Veel keuze voor de eiken houten vloer, lamelparket en parketvloeren
  • Volledige service en garantie op producten en parket leggen
  • Specialistische kennis van bijvoorbeeld visgraat parket
  • Een fraaie woonwinkel met keuze in vloer, meubels en woonaccessoires

Vergeet u niet om ook te kijken bij onze tuindecoratie? Wilt u een prijsopgave voor een parketvloer, eikenhouten vloerdelen of een van onze andere diensten en producten? Dan krijgt u de beste prijs voor de beste kwaliteit.

Neem in Sittard contact met ons op

Telefoonnummer 0475-593531. Old Pine Cottage staat voor u in Sittard klaar.