Houten vloeren Roerstreek

Mooie meubels en het beste in (eiken) vloerdelen

Zoekt u een parketvloer in de Roerstreek? Wilt u eiken vloerdelen of lamelparket tegen de voordeligste prijs? Wilt u eikenhouten planken als parket laten leggen? Of zoekt u een specialist voor visgraat parket? Voor dit soort vragen biedt Old Pine Cottage in de Roerstreek u de antwoorden. Wij zijn gevestigd in de Roerstreek. In Buggenum bij Roermond om precies te zijn. Daar hebben wij een woonboerderij stijlvol ingericht als woonwinkel. U vindt bij ons stijlvolle meubels en woonaccessoires. En natuurlijk onze houten vloeren. Daarin zijn we al meer dan 30 jaar specialist in de Roerstreek. Wij helpen klanten in de Roerstreek en in andere delen van Nederland en het Duitse Ruhrgebied met de mooiste eikenhouten planken, lamelparket, eiken vloerdelen en andere houten vloeren. Met veel plezier zullen we u een passend en voordelig advies geven over de mogelijkheden bij uw wensen. Daarbij maakt het niet zoveel uit of u een visgraat parket, eiken vloerdelen of bijvoorbeeld lamelparket wenst. Wij geven altijd het advies dat bij uw wensen aansluit. Dat is heel duidelijk een voordeel voor u bij ons in de Roerstreek.

Over onze aanpak vanuit de Roerstreek

Old Pine Cottage staat voor bijzondere meubelen, woonaccessoires, tuindecoraties en kwaliteitsvloeren. In onze landelijke woonwinkel in de Roerstreek vindt u een zorgvuldig geselecteerd aanbod in stijlvolle en bijzondere meubelen, woonaccessoires, houten vloeren en tuindecoratie. Niet iedereen heeft dezelfde smaak en voorkeur. Daarom hebben we binnen ons assortiment verschillende stijlen. Houdt u van nostalgisch romantisch? Is uw stijl misschien strak en modern? Voor iedere smaak hebben we wel een passend aanbod. Niet alleen voor een eiken houten vloer of visgraat parket, maar ook in een bijpassende stijl meubel of woondecoratie object. We beschikken daarbij over tientallen jaren ervaring. Voor ons is het daarbij vanzelfsprekend dat we u hoge kwaliteit tegen lage prijzen bieden.

Voorbeelden van onze houten vloeren en bewerkingen

We zetten graag nog even voor u op een rijtje waar u op het gebied van de houten vloer bij ons voor terecht kunt:

  • Lamelparket
  • Parketvloer plaatsen en onderhouden
  • Eiken vloerdelen en eikenhouten planken
  • Visgraatparket. Een van onze populairste motieven
  • Parket leggen met volledige service en garantie

Vraag gerust eens naar de andere mogelijkheden die we u kunnen bieden.

Neem contact op met Old Pine Cottage in de Roerstreek

Voor meer informatie kunt u ons bellen op telefoonnummer 0475-593531. U kunt ook het contactformulier ob de website van Old Pine Cottage in de Roerstreek invullen.