Houten vloeren Roermond

Over Old Pine Cottage

Old Pine Cottage is gevestigd dichtbij Roermond. In een stijlvolle woonboerderij in Buggenum om precies te zijn. Heeft u belangstelling voor een parketvloer? Wilt u meer weten over onze houten vloeren? Of wilt u de mogelijkheden bespreken in betaalbare woonideeën? Kom dan eens langs in onze landelijke woonwinkel. U vindt er verschillende stijlen. Van nostalgisch romantisch tot strak modern. Het is maar net waar uw persoonlijke smaak en voorkeur naar uit gaat. Bekijk dan in de buurt van Roermond ook onze bijzondere meubelen, woonaccessoires en tuindecoraties. Zoekt u de voordeligste prijs voor de beste kwaliteit visgraat parket, lamelparket of eikenhouten planken? Bezoek dan de specialist in houten vloeren in de buurt van Roermond: Old Pine Cottage.

Eikenhouten planken zorgen voor een unieke uitstraling

Houten vloeren zijn altijd uniek. U vindt er niet één die precies hetzelfde is. Bij de inkoop zijn onze specialisten altijd nauwgezet bezig om voor u de mooiste eiken houten vloer uit te zoeken. Zit de parketvloer van uw keuze erbij? Dan zorgen we natuurlijk dat u een scherp geprijsde offerte krijgt. Daarbij kan natuurlijk ook direct een prijsopgave worden gedaan om het parket te leggen. Wij werken vanuit de buurt van Roermond door de hele regio.

Waar kunt u in Roermond zoal voor terecht bij Old Pine Cottage?

Wij zijn uw specialist in houten vloeren in Roermond. Wij leggen uw parket snel, professioneel en voordelig. Onze specialismen zijn onder andere:

  • Parketvloer leggen en perfect afleveren
  • Lamelparket van de beste kwaliteit
  • Eiken vloerdelen voor jarenlang woon- en werkplezier
  • Eikenhouten planken, zorgvuldig geselecteerd
  • Visgraat parket, stijlvol en fraai gelegd

Heeft u in Roermond vragen over onze aanpak? Wilt u meer weten over een eiken houten vloer of wilt u weten wat de kosten zijn van parket leggen? Neem dan contact met ons op, telefonisch of door het invullen van het contactformulier.

Houten vloeren

Neem contact op in Roermond met Old Pine Cottage

Wilt u meer informatie in Roermond? Bijvoorbeeld over uw nieuwe parketvloer, lamel parket of eikenhouten planken? Of wilt u parket laten leggen en een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Bel dan met Old Pine Cottage op telefoonnummer 0475-593531. Wilt u liever teruggebeld worden? Vul dan het contactformulier op de website in. Wij zijn uw specialist in eiken vloerdelen, eikenhouten planken en visgraat parket. Kies ook voor onze houten vloeren in Roermond.