fbpx

PVC trappenrenovatie

Voordelige & duurzame traprenovatie

Wilt u die oude trap eens een nieuwe frisse uitstraling geven?  Kies dan voor een Cottage PVC  traprenovatie.

Alle opties en mogelijkheden bekijken? Bezoek onze Showroom of neem contact met ons op

Keuze in 17 verschillende uitvoeringen zowel stootborden als traptreden.

Vraag vandaag nog informatie op.

pvc traprenovatie houtlook

Betaalbare kwaliteit, lange levensduur

Een pvc vloer heeft veel voordelen. Pvc vloeren zijn namelijk onderhoudsarm en dus gemakkelijk schoon te maken én houden. Daarnaast zijn pvc vloeren tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer.

Een volledige traprenovatie met echt hout is erg kostbaar. Een trap renoveren met PVC is dus een goed alternatief en een stuk voordeliger! Door een innovatief overzet systeem is uw oude trap binnen no-time weer als nieuw. En de trap is meteen beloopbaar. De pvc overzettreden zijn sterk en zeer slijtvast. Zo heeft u nog jaren plezier van uw prachtige trap.

Bent u toe aan een nieuwe trap? Kies dan voor een pvc traprenovatie. U bespaart hiermee veel tijd en geld. En uw trap ziet er weer fantastisch uit.

Keuze uit hout- en betonlook

Bij het renoveren van uw trap met pvc zijn er verschillende opties waar u uit kunt kiezen. Qua uitstraling kunt u kiezen uit hout- of betonlook treden. Daarbij kunt u kiezen uit verschillende betonkleuren en houtdessins. U kunt er voor kiezen om de stootborden in dezelfde look als de traptreden af te werken of kiezen voor een afwerking in modern wit.  Kortom er zijn genoeg mogelijkheden!

Bezoek onze showroom

Kom vrijblijvend ons PVC traprenovatie assortiment bekijken in onze showroom. We verzorgen de complete renovatie van uw trap tegen zeer scherpe prijzen.

Overtuig uzelf en kom kijken of stuur een e-mail voor meer informatie.