Parketvloeren

De vloeren zelf leggen of laten leggen?

Eiken vloer in badkamerWilt u parketvloeren aanschaffen? Dan is het verstandig om voor het leggen van de parketvloeren een specialist in te schakelen. Laminaat leggen is toch hetzelfde als een parketvloer aanleggen? Dat zult u misschien denken. Laminaat is echter een heel ander soort materiaal dan het hout van parket. Parketvloeren worden van veel duurzamer materiaal gemaakt en zijn ook minder eenvoudig te leggen dan laminaat. Heeft u bijvoorbeeld weleens laminaat gelegd? Heeft u toen per ongeluk weleens een zaagfout gemaakt? Braken er bij het plaatsen van de stroken hoekjes af waardoor u een nieuwe strook moest pakken? Dan zijn dat normale probleempjes. De kosten van een losse strook laminaat zijn nog wel op te brengen. Maakt u echter een zaagfout bij het leggen van parketvloeren, dan is die extra strook parket een wat grotere hap uit uw budget. Het zagen van sommige houtsoorten voor parketvloeren is eveneens een specialiteit. De zaag moet professioneel zijn en de instellingen passend bij de houtsoort. Met uw goedkope decoupeerzaag heeft u al snel een te hoge of te lage zaagsnelheid te pakken en is de kans op schade fors.

Old Pine Cottage is uw specialist in parketvloeren

Voor de professionele hulp bij de aanschaf en het leggen van parketvloeren moet u bij Old Pine cottage zijn. Met meer dan dertig jaar ervaring in het vak zijn wij bij uitstek geschikt om uw parket te leveren en te leggen. Kom gerust eens langs in onze woonwinkel in de buurt van Roermond. Dan kunnen we uw wensen bespreken en zorgen we voor een voordelige aanbieding. Ook als u wat verder weg woont, dan kan het de moeite waard zijn om eens bij ons langs te komen. Wij onderscheiden ons namelijk met de beste kwaliteit tegen de laagste prijs.

Wat vindt u in de woonwinkel van Old Pine Cottage?

  • Grote collectie houten vloerdelen
  • Ruime sortering aan meubels in verschillende stijlen
  • Woonaccessoires
  • Tuindecoratie
  • Vriendelijke en vakkundige medewerkers die goed naar uw wensen luisteren

Meer weten over onze mogelijkheden in parketvloeren?

Neem dan contact op met Old Pine Cottage via telefoonnummer 0475-593531. Wij zijn u graag van dienst met een vrijblijvend advies en scherp geprijsde offerte. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Of kom gewoon eens langs in onze woonwinkel om de parketvloeren te bekijken.