Parketvloer

Vele jaren woonplezier en comfort met een houten vloer

Wilt u graag een (nieuwe) parketvloer? Dan kiest u voor jaren woonplezier en comfort. De uitstraling van een parketvloer is natuurlijk. Dit is voor de meeste mensen ook de aanleiding om juist te kiezen voor zo’n fraaie parketvloer. Het leggen van een parketvloer is werk voor specialisten. Vakkundige monteurs zorgen dat uw vloer snel en goed wordt gelegd. Bent u op zoek naar het beste aanbod, de beste service en de beste kwaliteit? Ga dan eens naar Old Pine Cottage in Buggenum. Hier vindt u een fraaie woonwinkel met een uitgebreid aanbod.

Old Pine Cottage voor een fraaie parketvloer en meer

Buggenum ligt in Limburg, vlakbij Roermond. De woonwinkel van Old Pine Cottage is gevestigd in een verbouwde boerderij. U vindt er een ruim assortiment aan houten vloeren in verschillende stijlen. Daarnaast kunt u meubels bekijken en aanschaffen. Er zijn aanvullend woonaccessoires beschikbaar en voor tuindecoratie kunt u ook bij ons in Buggenum terecht. Onze medewerkers luisteren goed naar uw wensen en stemmen het advies daarop af. Komt u binnenkort ook eens bij ons langs?

Parketvloer

Waar kunt u op letten bij de keuze voor een leverancier van uw parketvloer

We doen u graag een aantal tips aan de hand die het misschien eenvoudiger maken om de juiste keuze van uw leverancier te kunnen maken.

  • Kies voor een vloer die past bij de rest van uw interieur
  • Ga langs bij leveranciers om het aanbod te bekijken en te vergelijken
  • Zorg voor een duidelijke offerte met prijsafspraken vooraf
  • Leer van de ervaringen van anderen en lees de beoordelingen door
  • Vraag naar de garantie en bespreek al bij aanschaf het onderhoud

Goed onderhoud is namelijk belangrijk voor parketvloeren. Goede parketvloeren kunnen met goed onderhoud wel 30 jaar mee.

Uw parketvloer bij Old Pine Cottage bestellen? Neem contact met ons op

We zijn u graag van dienst met advies bij de keuze voor de meest geschikte parketvloer. Wilt u meer informatie over onze aanpak en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0475-593531. Wilt u dat we contact met u opnemen? Vul dan het formulier op de website in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. Old Pine Cottage is uw professionele partners voor aanschaf en het leggen van uw parketvloer.