Parket leggen

Een nieuwe vloer moet er heel wat jaren tegenaan

Parket leggen? Dan kiest u voor een oplossing voor uw vloeren die tientallen jaren meegaat. Als u het leggen van het parket tenminste goed heeft laten doen. Parket is zeer duurzaam. In tegenstelling tot bijvoorbeeld laminaat is de levensduur veel langer. Daar hoort dan wel goed onderhoud bij. Het begint echter bij het kiezen van de juiste vloer. Aansluitend wordt de solide basis voor langdurig gebruik gelegd met het leggen van de vloer. Kies daarbij altijd voor iemand die beschikt over voldoende kennis en ervaring. De afwerking van het parket is eveneens een nauwkeurige klus. Ook hier wordt gevraagd om kennis en inzicht van een specialist. Zo’n specialist vindt u bij Old Pine Cottage. Wij beschikken over tientallen jaren ervaring met parket leggen. Dat merkt u in het eindresultaat. Daarbij zijn we ook nog eens zeer voordelig. Zien we u binnenkort in onze woonwinkel in Buggenum?

Over Old Pine Cottage

U zult misschien niet direct weten waar Buggenum ligt. Buggenum ligt in het Noord- Limburgse landschap, vlakbij Roermond. Hier vindt u de tot woonwinkel verbouwde boerderij van Old Pine Cottage. Wij zijn een bedrijf met tientallen jaren ervaring. Door deze ervaring, onze praktische instelling en onze gedrevenheid om kennis voortdurend paraat te houden, leveren we u het best mogelijke totaalpakket. Kies in de woonwinkel uit een ruim assortiment aan (houten) vloeren. Kies uw favoriete meubels. Woonaccessoires zijn in ruime mate voorhanden. De tuindecoratie vormt een volgend fraai aanbod van de woonwinkel. Kom gerust eens langs om met ons van gedachten te wisselen. Bijvoorbeeld over het leggen van uw houten vloer.

Parket leggen

Voor het leggen van uw parket kiest u toch ook voor Old Pine Cottage?

We noemen u graag een aantal voordelen dat u geniet als u voor ons kiest voor het leggen van uw parket of andere houten vloer:

  • De beste kwaliteit vloeren
  • Altijd een scherp geprijsde offerte met een concurrerende aanbieding
  • Veel ervaring voor een garantie op succes
  • Praktische instelling, waardoor u steeds de beste oplossing krijgt
  • Volledige service en garantie op iedere door ons gelegde vloer

Laat ons nu ook uw parket leggen

We geven u graag meer informatie over de mogelijkheden die u bij ons heeft. U bereikt Old Pine Cottage op telefoonnummer 0475-593531. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Bijvoorbeeld om het parket leggen met u te bespreken.