Oude houten vloeren

Maak van oude houten vloeren weer iets nieuws!

Oude houten vloeren gebruiken voor uw nieuwe houten vloeren? Dan is de aanschaf van de oude vloerdelen vaak een hele klus. Hoe is de staat van de oude delen? Hoe gaat u de houten vloeren maken of laten maken? Is er voldoende materiaal om de nieuwe vloer te maken? Dit soort vragen kosten tijd en vragen aandacht. Of u loopt tegen die unieke gelegenheid aan, waarbij u de oude delen van een pand kunt aanschaffen? Houten vloeren uit een niet meer gebruikte kerk zijn vaak tegen een zeer voordelige prijs aan te schaffen. Old Pine Cottage is een specialist in houten vloeren. Wij zijn al meer dan dertig jaar bedreven in de aanschaf, het leggen en het onderhouden van oude houten vloeren. Niet alleen de oude exemplaren kunnen rekenen op onze belangstelling. Ook de inkoop van nieuw materiaal voor de houten vloeren is bij ons in geroutineerde handen.

Wat kunnen we met onze ervaring voor u betekenen?

Wilt u via ons een oude vloer van hout aanschaffen? Dan nemen we ruim de tijd om uw wensen op dit gebied te bespreken. We hebben een ruim assortiment ter beschikking. Zowel oude vloerdelen als nieuw ingekochte materialen beslaan ons aanbod. Zit hier precies de vloer bij die u wilt hebben? Dan maken we graag een scherpe aanbieding voor u. Heeft u zelf een vloer op de kop getikt en zoekt u nu hulp om te leggen? Dan bekijken we graag samen met u de mogelijkheden. Dit soort opdrachten zien we als professionals altijd weer als een mooie creatieve uitdaging. We helpen u dus graag verder bij het realiseren van uw droomvloer met oude materialen.

Oude houten vloeren

Nog meer aanbod bij Old Pine Cottage

Onze vloerdelen vindt u zowel in oud als nieuw. Onze volledige aanbod in de Limburgse woonwinkel in Buggenum bestaat ook uit:

  • Parket en lamelparket
  • Meubels in verschillende stijlen
  • Tuindecoratie in de mooiste stijlen van de beste kwaliteit
  • Woonaccessoires voor de Finishing Touch in huis of kantoor
  • Een gedegen advies voor uw wensen en mogelijkheden

Daarbij zetten we iedere keer in op het bieden van de laagste prijs voor de beste kwaliteit.

Meer weten over de mogelijkheden in oude houten vloeren?

Dan praten we hierover graag verder in onze woonwinkel. Deze is in een verbouwde boerderij in de buurt van Roermond en vlakbij de Duitse grens. Komt gewoon eens langs voor een vrijblijvend gesprek of bel ons voor een afspraak en informatie. Ons telefoonnummer is 0475-593531. Of vul over uw oude houten vloeren het contactformulier op de website in.