Houten vloeren Noordrijn-Westfalen

Dichtbij de grens met Duitsland vindt u Old Pine Cottage

Old Pine CottageZoekt u de beste houten vloeren in de buurt van Noordrijn-Westfalen? Dan vindt u aan de Nederlandse kant van de grens bij Noordrijn-Westfalen de woonwinkel van Old Pine Cottage. Door onze ligging in Buggenum, dichtbij de grens met Nordrhein-Westfalen, mogen wij ook veel Duitse klanten begroeten. Evenals Nederlandse klanten die in Noordrijn-Westfalen zijn gaan wonen. Old Pine Cottage is uw specialist in houten vloeren, eiken vloerdelen en zorgt ervoor dat uw parketvloer perfect wordt gelegd. In de woonwinkel vindt u ook een ruime sortering in meubels, woonaccessoires en tuindecoratie. Bent u op zoek naar een visgraat parket? Dan verzorgen we dit tot in de puntjes voor u. Wilt u eikenhouten planken terugzien in uw vloer? Dan leveren en plaatsen we de eiken vloerdelen van de beste kwaliteit. Wilt u het parket laten leggen door een van onze specialiteiten? Reken dan op onze meer dan dertig jaar vakkennis en ervaring. Ook de levering en aanleg van uw lamelparket vloer is bij ons in vaardige handen. Niet alleen in Nederland en Limburg, maar zeker ook in Noordrijn-Westfalen.

De kracht en ervaring van Old Pine Cottage

We bieden onze klanten altijd de voordeligste prijs en de beste kwaliteit houten vloeren. Dat doen we al meer dan dertig jaar. Ook voor klanten in Noordrijn-Westfalen bieden we de beste combinatie tussen kwaliteit en prijs. Mogen we u daar tijdens een vrijblijvend gesprek in onze woonwinkel in Buggenum meer over vertellen?

Kies voor kwaliteit bij Noordrijn-Westfalen

Houten vloeren Noordrijn-WestfalenOp het gebied van houten vloeren is Old Pine Cottage uw specialist om:

  • De parketvloer te leveren en te leggen
  • Eiken vloerdelen te gebruiken voor uw houten vloeren
  • Lamelparket, voordelig en van de beste kwaliteit
  • Visgraat parket tiptop in orde te maken
  • De eiken houten vloer te maken, zoals u dit precies wenst

De woonwinkel van Old Pine Cottage, vlakbij de grens Noordrijn-Westfalen

Vlakbij de grens met de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen vindt u in het Nederlandse plaatsje Buggenum de woonwinkel van Old Pine Cottage. Vanuit de grote Duitse steden Köln, Düsseldorf en Duisburg bent u zo bij ons in de Roerstreek. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we u met een nieuwe parketvloer of andere houten vloeren kunnen bieden? Neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0475-5953531. Vanuit Noordrijn-Westfalen belt u dan met 0031475593531. U kunt ook meer informatie aanvragen door het contactformulier op de website in te vullen. Zien we u binnenkort in onze woonwinkel vanuit Noordrijn-Westfalen?