Houten vloeren Niederkrüchten

Een mooie woonwinkel bij u om de hoek

Bent u op zoek naar een uitstekende parketvloer in Niederkrüchten? Bekijk dan eens de ruime mogelijkheden die Old Pine Cottage u op dit gebied te bieen heeft. Wij zijn gevestigd in Buggenum, dichtbij u in Niederkrüchten. Old Pine Cottage is gevestigd in een verbouwde boerderij. Hier hebben wij en fraaie woonwinkel gemaakt. Hier vindt u eiken vloerdelen, de basis voor een parketvloer, eiken houten vloer of visgraat parket. Ook voor lamelparket en eikenhouten planken zit u bij ons goed. We doen echter in de woonwinkel in de buurt van Niederkrüchten niet uitsluitend in houten vloeren. Lees hieronder meer over ons totale aanbod.

Old pine cottage showroom

Houten vloeren Niederkrüchten

het aanbod van de woonwinkel van Old Pine Cottage bij Niederkrüchten

Naast eiken vloerdelen en eikenhouten planken vindt u bij ons nog andere houtsoorten die we gebruiken om parket te leggen, zoals bijvoorbeeld visgraat parket. Weliswaar zijn lamelparket en bijvoorbeeld eikenhouten planken belangrijke toonzetters in de woonwinkel, maar u vindt er ook een ruimer aanbod in andere producten. Onze meubels vindt u in verschillende stijlen. Altijd zorgvuldig geselecteerd en passend bij de stijl van uw houten vloeren of andere bodembedekking. We geven u graag een advies dat volledig aansluit bij uw woonwensen. Daarvoor hebben we aanvullend ook de beschikking over een fraai assortiment aan woondecoratie, tuindecoratie en woonaccessoires. Zo komt u op het gebied van al uw woonwensen bij ons volledig aan uw trekken. Onze prijzen? Die zijn laag, maar onze kwaliteit nabij Niederkrüchten daarentegen hoog.

Bij Niederkrüchten vindt u een compleet aanbod in houten vloeren

Bij onze houten vloeren kunt u vooral denken aan de volgende producten en diensten:

  • Parketvloer, zoals u deze wenst
  • Eiken vloerdelen van de beste eikenhouten planken
  • Lamelparket voor een perfect passend resultaat
  • Het leggen van visgraat parket is een van onze specialismen
  • Parket leggen met de beste mensen tegen de voordeligste prijs

Heeft u een vraag in Niederkrüchten op het gebied van houten vloeren? Neem dan gewoon eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wellicht kunnen we u daarbij een passend en voordelig aanbod doen.

Houten vloer

De contactgegevens van Old Pine Cottage bij Niederkrüchten

Voor meer informatie over de mogelijkheden die we u kunnen bieden kunt u ons bellen. Vanuit Duitsland is ons telefoonnummer 0031475593531. Wilt u liever dat we contact met u opnemen. Vul dan het contactformulier op de website in. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een keer langs te komen in Buggenum. Het is immers maar een klein stukje rijden vanuit Niederkrüchten.