Houten vloeren Mönchengladbach

De mooiste woonwinkel net over de grens in Nederland

Bent u vanuit Mönchengladbach op zoek naar de mooiste woonwinkel bij u in de buurt. Kijk dan eens bij de woonwinkel van Old Pine Cottage. Wij zijn gevestigd in Buggenum, dichtbij u in Mönchengladbach. Maak nu ook kennis met onze ruime keuze in kwaliteit. Dit vindt u onder meer terug in een parketvloer, eiken vloerdelen, lamelparket en andere soorten houten vloeren. Zoekt u een specialist in visgraat parket? Een eiken houten vloer uit het beste hout? Een vakman die uw parket komt leggen? Voor deze onderwerpen bent u in Mönchengladbach bij Old Pine Cottage ook aan het juiste adres. Kom gerust eens vrijblijvend langs vanuit Mönchengladbach om een kijkje te nemen in onze woonwinkel.

Oude houten vloeren Mönchengladback

Wat vindt u in de woonwinkel van Old Pine Cottage?

Als u vanuit Mönchengladbach een bezoek brengt aan onze woonwinkel, treft u in de eerste plaats een fraai verbouwde boerderij aan. In het gedeelte dat wordt gevormd door de woonwinkel zijn houten vloeren uitgestald. Daarnaast zijn er de ruimtes voor meubels, woon- en tuindecoratie en woonaccessoires. Heeft u concrete plannen voor een parketvloer, lamelparket of bijvoorbeeld een visgraat parket? Kom dan eens vrijblijvend bij ons langs in de buurt van Mönchengladbach om deze te bespreken. Wij geven u heldere en duidelijke informatie over de mogelijkheden. Ook als u bijvoorbeeld het parket leggen aan ons over wilt laten. Natuurlijk wilt u dan ook weten wat die nieuwe eiken vloerdelen of de volledige eiken houten vloer u gaat kosten. Wij garanderen u bij voorbaat de beste prijs voor de beste kwaliteit houten vloeren.

De diensten en producten van Old Pine Cottage

Old Pine Cottage showroomWe zetten graag een aantal kenmerkende waarden van ons bedrijf in de buurt van Mönchengladbach voor u uiteen:

  • Ruime sortering eikenhouten planken en houten vloeren
  • De beste kwaliteit voor de beste prijs. Bijvoorbeeld voor uw lamelparket
  • Volledige service en garantie op alle producten en diensten
  • Wij nemen de tijd voor uw wensen
  • Bijpassen meubels en woonaccessoires

Met ons advies op basis van uw wensen kunnen we samen zorgen voor een optimaal eindresultaat.

Old Pine Cottage contactgegevens vanuit Mönchengladbach

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die we u bij Old Pine Cottage kunnen bieden? Neem dan vanuit Duitsland contact op via telefoonnummer 0031475593531. U kunt ook het Nederlandstalige contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor Duitstalige klanten nemen we de moeite om in de eigen taal te communiceren. Dus zeker ook bij u in Mönchengladbach.