Massief eiken vloer

Robuust hout voor jarenlang plezier

Wilt u een massief eiken vloer? Dan kiest u met deze eiken vloer van massief hout voor jarenlang woonplezier. Massief hout gaat namelijk tientallen jaren mee. Zorgt u ook voor goed onderhoud aan uw eiken vloer? Dan blijven uw vloeren er ook altijd prima uitzien. Goed onderhoud maakt het verschil in gebruiksduur. Ook een eiken vloer slijt namelijk in de loop der tijd. Een goed onderhoudsmiddel zorgt voor de basis van het onderhoud, mits regelmatig ook uitgevoerd. Is uw eiken vloer na verloop van tijd slijtageplekken gaan vertonen? Dan is deze door schuren en lakken weer als nieuw te krijgen. Normaal onderhoud kunt u zelf doen. Voor het grondige onderhoud is het aan te raden om hiervoor een specialist in te schakelen. Zoekt u een professional die uw massief houten vloeren uitstekend kan onderhouden? Ga dan naar Old Pine Cottage.

Massief eiken vloer

Old Pine Cottage voor uw massief eiken vloer

De specialisten van Old Pine Cottage beschikken over tientallen jaren ervaring met massief hout en het leggen van houten vloeren. Ook voor een goed onderhoudsadvies zit u bij ons helemaal goed. Zo zorgen we er samen voor dat uw eiken vloer of andere vloer van massief hout voor lange tijd helemaal mooi blijft. Wilt u de vloeren ook door ons laten leggen? Dan hebben we vast een mooie aanbieding voor u in huis. Met de parketleggers van Old Pine Cottage kiest u voor de zekerheid van ervaring en het leggen van de vloeren op een manier die precies voldoet aan uw wensen en verwachtingen.

Wat vindt u nog meer bij Old Pine Cottage?

Naast een uitgebreid assortiment aan houten vloerdelen vindt u bij ons ook:

  • Lamelparket in vele afmetingen en kleuren
  • De expertise om speciale vloeren te leggen, zoals visgraatparket
  • Een ruime keuze in meubels
  • Stijlvolle woonaccessoires
  • Tuindecoratie van de beste kwaliteit tegen de voordeligste prijzen

Contacteer ons over uw wensen voor een massief eiken vloer

De woonwinkel van Old Pine Cottage is gelegen in het landelijke Buggenum. Dit is vlakbij Roermond en de Duitse grens. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Vraag dan een brochure over uw onderwerp(en) aan of vul het contactformulier in. Wilt u ons liever bellen voor informatie en advies? Dan bereikt u ons op telefoonnummer 0475-593531. Wij zijn uw specialist voor de massief eiken vloer.