Houten vloeren Limburg

Kwaliteit in houten vloeren

Bent u in Limburg op zoek naar de perfecte houten vloeren? Wilt u een ruime keuze in visgraat parket, eiken vloerdelen of bijvoorbeeld lamelparket? Ga dan naar Old Pine Cottage in het noorden van Limburg. Wij beschikken over een ruime sortering eikenhouten planken, eiken vloerdelen en lamelparket. In onze woonwinkel in Limburg vindt u ook meubelen en woonaccessoires. Bent u dus op zoek naar die ene houten vloer die precies bij uw wensen past? Dan is de kans groot dat u deze bij de Old Pine Cottage in Limburg vindt. Kom gewoon eens vrijblijvend langs. U kunt ons natuurlijk ook eerst bellen voor meer informatie.

Oude houten vloeren Limburg

Ruime keuze in mogelijkheden voor uw parketvloer in Limburg

Old Pine Cottage is gevestigd in een woonboerderij die is ingericht als woonwinkel. U vindt de woonwinkel in Buggenum, vlakbij Roermond. Wij beschikken over tientallen jaren ervaring in houten vloeren en parket leggen. We letten scherp op de beste kwaliteit eiken vloerdelen en andere houtsoorten. Dat doen wij om u uiteindelijk de beste kwaliteit eikenhouten planken, voor uw eiken houten vloer te kunnen leveren. Heeft u een voorliefde voor visgraat parket? Dat komt dan goed uit. Visgraat parket behoort namelijk tot een van onze specialiteiten. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor andere soorten houten vloeren. Lamelparket is daarbij bij veel klanten ook een gewaardeerd product. Komt u langs bij ons in Limburg? Dan zorgen wij voor een goed advies en de beste prijs voor uw parketvloer of andere soort houten vloer.

Waar kunt u voor terecht bij Old Pine Cottage in Limburg?

img_7147Wij bieden u een ruime en gevarieerde keuze in producten en diensten. Kies bijvoorbeeld uit dit aanbod:

  • Parketvloer van de beste kwaliteit tegen de voordeligste prijs
  • Eiken vloerdelen, zorgvuldig geselecteerd
  • Lamelparket in verschillende variaties
  • Parket leggen, snel, professioneel en voordelig
  • Eikenhouten planken voor vloeren en meubels

Wilt u de beste kwaliteit eiken houten vloer voor de voordeligste prijs? Kies dan voor de kwaliteit en service van Old Pine Cottage.

Neem contact op met Old Pine Cottage in Limburg

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Old Pine Cottage u te bieden heeft? Vul dan het contactformulier op de website in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een vraag over houten vloeren, visgraat parket of het leggen van uw parket? Dan kunt u ons natuurlijk ook bellen. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0475-595531. Old Pine Cottage? Wij zijn uw specialist in houten vloeren in Limburg.