Lamelparket

Hoe gaat uw nieuwe vloer eruit zien?

Denkt u erover om lamelparket te laten leggen? Laat u dan vrijblijvend voorlichten door de specialisten van Old Pine Cottage. Wij zijn gevestigd in Buggenum. Dit ligt in de buurt van Roermond. Wij beschikken daar over een fraai tot woonwinkel verbouwde woonboerderij. Hier vindt u een een ruime keuze in lamelparket. Verder vindt u houten vloeren in verschillende soorten en maten. Ons lamelparket is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De breedte van de vloerdelen is 18 cm, 19 cm, 20 cm, 22 cm, 24 cm en 26 cm. Deze variatie in breedte zorgt ervoor dat u altijd kunt kiezen voor de breedte die het beste past in uw persoonlijke situatie. Daarbij spelen natuurlijk ook uw wensen een belangrijke rol. Houdt u van wat minder brede planken? Dan kunnen we u een beeld geven van hoe dit er bijvoorbeeld, in uw woonkamer uit komt te zien. Zullen we daar binnenkort eens verder over doorpraten?

Lamelparket

Lamelparket biedt u voordeel

De vloerdelen van lamelparket zijn niet massief. De toplaag is wel massief, maar de onderlaag bestaat uit een mix van houtsoorten. Hierdoor is de prijs lager dan bij massief houten vloeren. De kwaliteit van de onderlaag is echter medebepalend voor de levensduur van uw vloer. Bij Old Pine Cottage letten we bij de inkoop van de lamelstroken uiteraard ook op de kwaliteit en opbouw van de onderlaag. Dat ziet u niet direct terug in het eindresultaat, maar het is wel bepalend voor de levensduur van uw vloer. Profiteer ook van onze expertise die zorgt voor een uitstekende vloer tegen de voordeligste prijs. Bekijk en bespreek ook onze actieaanbiedingen. Bijvoorbeeld gratis leggen. Bij een woonkamer van gemiddelde afmetingen bespaart u dan al gauw € 700,-.

De zekerheden bij Old Pine Cottage

Wij bieden u een aantal zekerheden dat kenmerkend is voor onze aanpak. Profiteer ook van:

  • Lamelparket en houten vloeren van topkwaliteit
  • Gratis gelegd
  • De beste prijs voor de beste kwaliteit
  • Ruime keuze in verschillende soorten lamelparket
  • Gedegen advies en aandacht voor uw wensen

Neem contact met ons op over uw nieuwe lamelparket

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Old Pine Cottage? Kom dan langs in onze woonwinkel. U kunt ons ook bellen voor informatie en het maken van een afspraak. Ons telefoonnummer is 0475-593531. Om teruggebeld te worden kunt u ook gebruikmaken van het contactformulier op de website. Wij zorgen voor voordelig en kwalitatief hoogwaardig lamelparket.