Houten vloeren

Voor een optimaal eindresultaat kiest u natuurlijk een specialist

Wilt u houten vloeren aanschaffen en laten leggen? Kies dan voor een bedrijf met verstand van zaken. Vloeren die bestaan uit natuurlijke elementen vragen om kennis en ervaring. De houten delen zorgen voor de natuurlijke uitstraling, maar het is ook vaak lastiger te verwerken. Bij synthetische materialen zijn de eigenschappen vaak identiek. De verwerking hiervan is dan vrij eenvoudig. Bij houten vloerdelen ligt dat een stuk anders. De vloeren die hiervan worden gemaakt eisen vakkennis en ervaring. De kenmerken van de verschillende houtsoorten zijn altijd anders. Dat maakt de ene houten vloer soms volstrekt anders dan de andere. Wilt u dus uw houten vloeren aanschaffen en laten leggen? Maak dan zeker gebruik van een ervaren specialist met kennis van zaken.

Eiken vloeren

Old Pine Cottage heeft ervaring met en verstand van vloeren

Wilt u zekerheid over de kwaliteit van houten vloerdelen? Wilt u de vloeren laten leggen door een ervaren specialist die zorgt voor een perfect eindresultaat? Kies dan voor Old Pine Cottage als uw leverancier en parketlegger. Wij werken vanuit Buggenum, in de buurt van Roermond. Onze klanten komen uit heel Nederland en uit het Duitse Ruhrgebied. We beschikken over een woonwinkel die is gevestigd in een verbouwde boerderij. Hier kunt u kiezen uit verschillende vloeren. Veel hiervan zijn van hout. Uw nieuwe houten vloer via ons bestellen? Dan kiest u voor betaalbare kwaliteit. Wilt u de vloer ook door ons laten leggen? Dan geven we u een scherpe prijs voor het leggen. Mogelijk kunt u zelfs van een lopende “gratis leggen” aanbieding profiteren.

Kies voor een compleet aanbod bij Old Pine Cottage

In onze woonwinkel in het Noord-Limburgse Buggenum vindt u:

  • Parket en vloerdelen in verschillende houtsoorten
  • Het voordeligste lamelparket
  • Meubels in verschillende stijlen
  • Fraaie woonaccessoires
  • De mooiste tuindecoratie

Komt gerust eens vrijblijvend bij ons langs. Een dagje shoppen in Roermond? Dan zijn wij dichtbij. Een bezoek aan onze woonwinkel zal de moeite meer dan waard zijn.

Houten planken

Meer weten over de mogelijkheden met onze houten vloeren?

We verwelkomen u graag in onze woonwinkel in Buggenum bij Roermond. Wilt u ons bellen voor informatie? Of wilt u een persoonlijke afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op met Old Pine Cottage op telefoonnummer 0475-593531. Tevens bieden wij de mogelijkheid dat wij zelf contact met u opnemen. Vul daarvoor het contactformulier op de website in. Wij bellen u dan terug. Bijvoorbeeld over uw vraag over houten vloeren.