Houten vloerdelen

Wilt u houten vloerdelen op uw vloer?

Bent u op zoek naar houten vloerdelen? Of wilt u een massief houten vloer? Dan heeft u misschien uw keuze voor de beste leverancier nog niet gemaakt. Wilt u vloerdelen die voordelig zijn? Zoekt u een expert in houten toepassingen voor de vloer? Ga dan naar Old Pine Cottage. Old Pine Cottage is een specialist in vloerdelen die afkomstig zijn van diverse houtsoorten. Uw nieuwe houten vloer hoort volgens ons precies te zijn wat u ervan verwacht. Reken bij Old Pine Cottage daarom op de laagste prijs voor de beste kwaliteit. Het leggen van uw houten vloer kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. We beschikken namelijk over meer dan dertig jaar ervaring. Daarbij houden we uiteraard onze vakkennis en technieken op peil. De laatste nieuwe trends op woongebied zijn bij ons bekend. Sluit dit toevallig aan bij uw wensen? Dan zien we u binnenkort graag in onze woonwinkel.

In de woonwinkel vindt u houten vloerdelen en meer

De woonwinkel van Old Pine cottage is gevestigd in een verbouwde boerderij in het buitengebied bij Roermond. In het plaatsje Buggenum om precies te zijn. U vindt bij ons de vloerdelen die passen bij uw smaak en wensen. Daarvoor beschikken we namelijk over een zeer ruim assortiment aan vloerdelen en andere houten toepassingen. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor meubels. Deze vindt u in verschillende stijlen. Van klassiek tot modern en volgens de laatste trends op woongebied. De trends op woongebied worden ook gevolgd als het gaat om woonaccessoires. Deze vindt u daarom ook in ruime mate bij ons. Zoekt u nog tuindecoratie? Dan gaat u deze bij ons ook aantreffen. Kom rustig eens langs om te neuzen. De kans is namelijk groot dat u met een voordelige aanbieding of een fraaie aanwinst de deur uit gaat. Of allebei, want dat kan natuurlijk ook.

Old Pine Cottage Venlo

5 Redenen om te kiezen voor Old Pine Cottage

 

  • Vakkundige en vriendelijke medewerkers die adviseren of basis van uw wensen
  • De beste kwaliteit tegen de beste prijs
  • Ruime keuze in vloerdelen en andere toepassingen voor op de vloer
  • Ruime collectie in meubels. Diverse stijlen van modern tot klassiek
  • Woonaccessoires en tuindecoratie

Neem contact met Old Pine Cottage op voor uw houten vloerdelen

Kom gerust eens langs in onze woonwinkel in Buggenum. Bespreek uw wensen en profiteer van de nieuwste aanbiedingen. Heeft u vragen voor ons? Vul dan het contactformulier op de website in of bel ons op nummer 0475-593531. Old Pine Cottage? Wij zijn uw ideale leverancier van houten vloerdelen.