Houten vloer

Kan uw huis wel wat nieuws gebruiken, een houten vloer bijvoorbeeld?

Een houten vloer kan namelijk veel verschil maken. Bij de uitstraling van uw woonkamer bijvoorbeeld. De vloer is een belangrijk onderdeel van een woning. De houten delen zorgen daarbij voor een unieke uitstraling. Veel mensen vinden juiste de natuurlijke look en feel van een vloer uit houten delen bijzonder en smaakvol. Dat vinden wij bij Old Pine Cottage natuurlijk ook. Niet voor niets zijn we al meer dan dertig jaar met uw vloer bezig. Niet letterlijk natuurlijk, maar wel in het opdoen van steeds meer kennis en ervaring. Op die manier kunnen we u optimaal van dienst zijn. Door een vakkundige inkoop van de houten planken voor uw nieuwe vloeren bijvoorbeeld. Of bij het leggen van uw vloer. Hoe we dat doen? Voordelig, snel en volgens de nieuwste trends en inzichten. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u de beste houten vloer tegen de laagste prijs heeft gekozen.

Houten vloer

Wat vindt u nog meer bij Old Pine Cottage?

U vindt bij ons niet alleen houten vloerdelen en geweldig parket. U vindt in de woonwinkel in de buurt van Roermond ook een keur aan andere producten. Kies bijvoorbeeld uit onze collecties aan meubels. De meubels zijn in verschillende stijlen en sluiten aan bij de nieuwste trends op woongebied. Of neus rond tussen onze woonaccessoires van de beste kwaliteit. U vindt er veel voordeel. Onze tuindecoratie wordt door veel klanten gewaardeerd om het gevarieerde aanbod en de mooie uitstraling. Komt u een een keer langs bij onze woonwinkel in Buggenum? Wij zijn ervan overtuigd dat u iets van uw gading zult vinden. Misschien wel uw nieuwe vloer.

Waar staat Old Pine Cottage voor?

We geven u graag in het kort aan waar we bij Old Pine cottage voor staan:

  • Vriendelijke en vakkundige medewerkers die naar uw wensen luisteren
  • Een gedegen, praktisch en realistisch advies
  • De beste kwaliteit producten
  • De laagste prijzen
  • Uitstekende service en garantie op al onze producten en diensten

Heeft u uw houten vloerdelen al gekozen? Zo niet, dan hebben we uw favorieten er vast wel bij zitten.

Contact opnemen over uw houten vloer?

Uiteraard kan dat. Old Pine Cottage is bereikbaar op telefoonnummer 0475-593531. U bereikt ons tijdens de openingstijden van de woonwinkel. Daar kunt u natuurlijk ook gewoon langskomen. Om uw wensen voor de houten vloer te bespreken, bijvoorbeeld.