Houten planken

Massief hout voor tientallen jaren woongenot

Bent u op zoek naar houten planken voor de vloer in uw woning of kantoor? Dan is Old Pine Cottage uw professional die zorgt voor een ruime keuze in planken en andere houten toepassingen voor een vloer. De inkopers en houten vloerenleggers van Old Pine Cottage beschikken over meer dan dertig jaar ervaring. Dan beseft u natuurlijk direct dat wij met onze expertise zorgen voor precies die planken die geschikt zijn voor het leggen van een vloer. Uw houten vloer is daarom bij ons zeker in goede handen. Heeft u zelf de hand weten te leggen op een partij mooie houten delen? Wilt u dat de planken ook professioneel worden gelegd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We luisteren goed naar uw wensen en stemmen ons advies daarop af. Wilt u een offerte om de houten planken te verwerken tot een vloer? Reken dan op een duidelijke offerte met de voordeligste prijs die u krijgen kunt.

Kies voor kennis en ervaring

Old Pine Cottage levert u de routine die nodig is om de klus met de planken te klaren. Zeker bij een opdracht met individuele, losse houten delen is dit voor ons een mooie uitdaging. Dan is het prettig om te weten dat we onze routine koppelen aan een actueel kennisniveau. Wij kennen de techniek en de trends om de planken te verwerken tot een top eindresultaat. Kiest u bij ons uit het ruime assortiment houtwerk voor op de vloer? Dan kiest u ook voor de laagste prijs voor de beste kwaliteit. Ook bij de inkoop zorgen we namelijk dat we deze zo voordelig inkopen dat u daarvan kunt profiteren.

Houten planken

Het volledige assortiment van Old Pine Cottage

Onze woonwinkel is gevestigd in een verbouwde boerderij in de buurt van Roermond. In deze woonwinkel in Buggenum vindt u een ruime keuze in:

  • Massief houtwerk voor op de vloer
  • Vloerdelen en lamelparket in veel verschillende soorten, maten en kleuren
  • Stijlvolle meubels in diverse stijl, van modern tot klassiek
  • Woonaccessoires passend bij uw interieur
  • Tuindecoratie

Meer weten over de levering en plaatsing van uw houten planken?

We geven u graag meer informatie over de mogelijkheden bij Old Pine Cottage. U kunt natuurlijk gewoon langskomen in de woonwinkel om uw wensen te bespreken of inspiratie op te doen. Wilt u ons bellen? Kies dan 0475-593531. Voor een terugbelafspraak kunt u ook het contactformulier op de website invullen. Old Pine Cottage is uw specialist in houten planken en andere vloerdelen.