Houten vloeren Heerlen

Goed en voordelig uw houten vloer kiezen en laten leggen

 

Bent u toe aan een nieuwe parketvloer in Heerlen? Bent u een liefhebber van eiken vloerdelen? Of zoekt u naar het beste lamelparket en de laagste prijs? Voor uw eiken houten vloer en andere houten vloeren kunt u dan uitstekend terecht bij Old Pine Cottage. Wij zijn gevestigd in Limburg. Niet heel ver van Heerlen. In een woonwinkel in Buggenum. Wilt u ook zo’n fraai visgraat parket? Dan komen we deze parketvloer ook bij u in Heerlen graag professioneel leggen. Daarvoor hebben we meer dan dertig jaar ervaring in huis. Dat ziet u terug in de kwaliteit die we leveren. Bijvoorbeeld bij parket leggen voor de eiken houten vloer. De inkoop van de eiken vloerdelen is scherp. Daar telt natuurlijk ook de jarenlange ervaring met houten vloeren in mee. Daar profiteert u in Heerlen natuurlijk ook van door een voordelige prijs bij de aanschaf van eiken vloerdelen. Of een van onze andere houten vloeren of lamelparket.

Een dagje naar de woonwinkel vanuit Heerlen?

Old Pine Cottage heeft een fraaie woonwinkel. In Buggenum, niet ver van Heerlen, vindt u een uitgebreide collectie. Deze bestaat uit houten vloeren, lamelparket en (eiken) vloerdelen voor de parketvloer. Daarnaast bieden we u meubels in verschillende stijlen. Mogelijk passen deze direct bij uw nieuwe parketvloer. Heeft u een combinatie weten te maken? Bijvoorbeeld tussen een fraaie eiken houten vloer als visgraat parket? Hebben wij in ons assortiment precies de meubels die bij uw stijl passen? Dan maken we graag een aantrekkelijke combinatieprijs voor u. Bent u bezig met de inrichting van uw nieuwe woning in Heerlen. Zeker dan is het aantrekkelijk om bij ons langs te komen. Naast houten vloeren en meubels vindt u namelijk ook andere woonideeën, zoals woonaccessoires. Nog op zoek naar spullen voor de tuin? Kom dan vanuit Heerlen en andere plaatsen ook langs voor onze collecties in tuindecoratie.

Old Pine Cottage Venlo

Het aanbod van Old Pine Cottage

  • De beste kwaliteit houten vloeren voor de laagste prijzen
  • Parket leggen met zorg en aandacht, bijvoorbeeld visgraat parket
  • Uw wensen zijn leidend bij ons advies
  • Vrijblijvende prijsopgave en duidelijke offertes
  • Praktische instelling met aandacht voor service en garanties

Neem vanuit Heerlen contact met ons op

Wilt u meer weten over het aanbod in eikenhouten planken, eiken vloerdelen? Wilt u parket laten leggen of kunnen we u helpen met uw parketvloer? Neem dan voor informatie telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier op de website in. Telefoonnummer 0475-593531. U kunt natuurlijk ook gewoon direct langskomen vanuit Heerlen in onze woonwinkel.