Eikenhouten vloer

Meubels, vloeren en woonaccessoires; voordelig en goed

Wilt u een eikenhouten vloer? Voor deze vloer van eikenhout bent u bij woonwinkel Old Pine Cottage aan het juiste adres. U vindt onze woonwinkel in het Limburgse landschap in de buurt van Roermond. Kies uw favoriete eikenhouten vloerdelen en laat deze door ons leggen. Zo bent u verzekerd van een vloer die volledig aan uw wensen voldoet en die door ons professioneel wordt gelegd. Wilt u de laagste prijs? Ook daarvoor zit u bij ons goed. Kom ook gerust langs als u de prijzen van andere aanbieders wilt vergelijken. Waarschijnlijk heeft u dan voor dezelfde kwaliteit een betere prijs. Of u heeft een betere kwaliteit voor dezelfde prijs. Zien we u binnenkort bij ons in Buggenum voor eikenhouten vloerdelen?

Eikenhouten vloeren

Old Pine Cottage; voor een eikenhouten vloer en meer

We kunnen u een ruim assortiment aan eikenhouten vloeren aanbieden. Uw favoriete vloer zit er vast bij. Twijfelt u of een vloer van eikenhouten delen wel het juiste is voor u? Vraag dan ons advies. Reken daarbij op tientallen jaren ervaring. We luisteren nauwkeurig naar uw wensen en vertalen deze naar een praktische oplossing. Zo weet u altijd zeker dat u geleverd krijgt wat past bij uw wensen en budget. Binnen ons aanbod vindt u ook andere houtsoorten en vloerdelen die in verschillende maten geleverd kunnen worden. Verder vindt u in de woonwinkel ook meubels, woonaccessoires en tuindecoratie. Heeft u nu al zin in een bezoek aan Old Pine Cottage? Dan zien we u binnenkort graag.

Eiken vloeren

Waar kunt u op letten bij de aanschaf van uw vloer van eikenhouten delen

We geven u hierbij 5 tips die u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze:

  • Heeft u zelf al uw stijl en voorkeur weten te bepalen?
  • Laat een prijs niet leidend zijn, maar blijf bij wat u mooi vindt
  • Kies een professioneel die alles weet van vloeren leggen en onderhoud
  • Neem foto’s mee van uw huidige interieur naar de woonwinkel
  • Maak duidelijke afspraken over de afwerking en het toekomstig onderhoud

Kom langs of bel ons voor uw eikenhouten vloer

We verwelkomen u graag binnenkort bij Old Pine Cottage. U kunt gewoon langskomen tijdens de openingstijden van de woonwinkel. Wilt u een afspraak maken of heeft u meer informatie nodig? Bel ons dan op telefoonnummer 0475-593531. Om teruggebeld te worden vult u het contactformulier op de website in. Old Pine Cottage? Wij zijn uw voordeelspecialist voor de eikenhouten vloer.