Eikenhouten planken

Een eikenhouten planken vloer met een fraaie uitstraling

Wilt u eikenhouten planken gebruiken voor uw vloer? Dan hebben we bij Old Pine Cottage een mooie aanbieding voor u. Planken voor de eikenhouten vloer kunt u bij ons uit komen zoeken. Wij bieden u een ruime sortering in planken, zoals eikenhouten delen in verschillende breedtes en afwerkingen. Wij zorgen ervoor dat het eikenhout perfect voor u wordt gelegd. U kunt daarbij rekenen op onze ervaring en gedrevenheid. We bespreken uw wensen en werken deze uit in een duidelijke offerte met een scherpe prijs. Het leggen van de planken is voor ons een klus die we vaak doen. Daarbij gebruiken we de routine die ons snel laat werken. Uw persoonlijke wensen en belangen verliezen we daarbij zeker niet uit het oog. Iedere eikenhouten vloer is namelijk weer anders. Met onze expertise wordt het echter wel altijd precies die vloer die u zich wenste. Heeft u zelf al eikenhouten planken en wilt u deze door ons laten leggen? Neem dan contact met ons op om dit te bespreken. We zijn ervan overtuigd u de beste prijs voor het beste eindresultaat te kunnen bieden.

Wat vindt u nog meer bij Old Pine Cottage?

Naast planken voor uw eikenhouten vloer vindt u bij ons nog meer vloerdelen en lamelparket. Kies uit een ruime sortering aan uitstekende materialen. Deze zijn zorgvuldig ingekocht op prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn we voortdurend in staat om u de beste kwaliteit tegen de beste prijs te kunnen bieden. In onze tot woonwinkel omgebouwde boerderij in de buurt van Roermond vindt u nog meer wooninspiratie. In de woonwinkel is een assortiment meubels en vindt u tuindecoratie en woonaccessoires. Komt u binnenkort eens langs om te bekijken of er iets van uw gading bij zit?

Eikenhouten planken

5 Redenen om juist voor Old Pine Cottage te kiezen

  • De beste prijs voor de beste kwaliteit
  • Eikenhouten vloerdelen in ruime mate voorhanden en direct leverbaar
  • Keuze uit planken in verschillende houtsoorten
  • Specialist in het leggen van vloeren en onderhoud daarvan
  • Maatwerk aanpak en praktische oplossingen voor uw wensen

Mogen we ook uw eikenhouten planken leveren?

We leveren en plaatsen vloeren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Kom dan langs in de winkel. Bellen voor informatie kan uiteraard ook. Bel daarvoor met telefoonnummer 0475-593531. Uw vragen via een e-mail zien we graag tegemoet via het contactformulier op de website. We zien u graag binnenkort voor uw eikenhouten planken of voor een van onze andere producten en diensten.