Eiken vloeren

Eiken vloer

Welke houtsoort past bij u op de vloer?

Bent u een liefhebber van eiken vloeren? Of is eiken niet direct uw favoriete houtsoort en ziet u liever een andere houtsoort op uw vloeren? Neem dan contact op met Old Pine Cottage in het Limburgse Buggenum. In deze landelijke omgeving, dichtbij Roermond, hebben wij een fraaie woonwinkel. Deze is gevestigd in een verbouwde boerderij. Nou gaat het bij ons niet direct om de klasse en uitstraling van de mooie omgeving, maar dat pakt u toch mooi even mee. Zeker als u uit een druk gedeelte van Nederland of Duitsland komt. In onze woonwinkel leggen we u graag alles uit over de vloeren die wij leveren en plaatsen. In de huidige tijd merken we dat eiken daarbij een van de populairste houtsoorten is. De donkerbruine eiken kast die nog steeds geldt als bijna onverwoestbaar heeft ooit de toon gezet. Vrijwel niemand wil meer zo’n kast, maar wel het modern bewerkte eiken van nu. De enorme robuustheid en sterkte van de eik geniet nog immer een rotsvast vertrouwen in kwaliteit en duurzaam gebruik. En terecht, want ook wij leveren graag eiken vloeren. Niet in de laatste plaats vanwege de robuustheid en het duurzame karakter.

Eiken vloeren, meubels en meer in onze woonwinkel

In de woonwinkel van Old Pine Cottage vindt u niet uitsluitend vloeren van de beste kwaliteit. U treft er ook fraaie kwaliteitsmeubels en woonaccessoires aan. De meubels kunt u direct combineren met uw favoriete vloer. Heeft u belangstelling voor meerdere producten in ons assortiment? Dan doen we u graag een passende en voordelige aanbieding. Overigens zullen we altijd ons beste beentje voorzetten om ervoor te zorgen dat u met een tevreden gevoel en de beste prijs bij ons de deur uitgaat. Had u nog wensen voor de tuindecoratie? Ook daar treft u bij ons een smaakvol assortiment. Neem een kijkje. Misschien zit er ook nog een leuke actieaanbieding voor u bij.

Waarom de keuze op Old Pine Cottage valt

We geven u graag een samenvatting van de reacties die we van klanten krijgen en die de doorslag geven om voor ons te kiezen;

  • Vakmensen die voor praktische oplossingen kiezen
  • Mooie woonwinkel waar het fijn winkelen is
  • Goed advies en een duidelijke en voordelige prijsopgave
  • Uitstekend vakwerk bij het leggen van de eiken vloeren
  • De beste prijs voor de beste kwaliteit eiken en andere houtsoorten
Eiken houten vloer

Contact over uw eiken vloeren

Het telefoonnummer van Old Pine Cottage is 0475-593531. Maak nu ook gebruik van ons aanbod in eiken vloeren.