Eiken vloerdelen

Veel te doen met hout

Eiken vloerdelen worden zeer gewaardeerd. De vloerdelen die worden gemaakt van eiken zijn sterk en robuust en geven toch een warme uitstraling. Het eiken kan op veel verschillende manieren worden afgewerkt. De structuur geef eiken de eigen identiteit. De kleur daarentegen kan worden bewerkt tot precies datgene dat bij uw wensen past. De vloerdelen zelf kunnen worden geleverd in precies de maten die u wenst. Hoe de vloerdelen worden gemaakt is mede afhankelijk van trends. Er is in de afgelopen jaren flink gevarieerd met de breedtes en lengtes van de losse vloerdelen. Professionele leveranciers kunnen u precies vertellen welke trends op dit moment het meest populair zijn. De keuze voor het soort eiken vloerdelen is uiteraard ook afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Bespreek deze gewoon eens vrijblijvend. Bijvoorbeeld bij Old Pine Cottage.

Over Old Pine Cottage in Limburg

Eiken vloer in badkamerOld Pine Cottage is een professioneel bedrijf met tientallen jaren ervaring in op het gebied van de levering en het leggen van houten vloeren. De vloerdelen die bij Old Pine Cottage worden geleverd zijn te zien in de woonwinkel in het Limburgse Buggenum. Dit ligt in de buurt van Roermond. U vindt er eiken en verschillende andere houtsoorten, stijlen en afmetingen. Onze vakkundige medewerkers kunnen u hier uiteraard veel meer over vertellen. In de woonwinkel zijn ook tuindecoratie, meubels en woonaccessoires verkrijgbaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Old Pine Cottage u kan bieden? Kom dan langs in de winkel of neem contact met ons op. We zijn ervan overtuigd u een uitstekend kwaliteitsproduct te kunnen leveren tegen de voordeligste prijs. U krijgt op al onze producten en diensten volledige service en garantie.

5 Redenen om uw eiken aan te schaffen bij Old Pine Cottage

We noemen u graag een aantal kenmerken van Old Pine Cottage dat ervoor zorgt dat u de beste deals krijgt:

  • Fraaie woonwinkel met uitgebreid assortiment
  • Advies over de laatste trends en uw mogelijkheden
  • Veel ervaring en vakkundige parketleggers
  • De beste prijs voor de beste kwaliteit
  • Altijd een duidelijke offerte met helder overzicht van de prijzen

Neem contact met ons op over uw eiken vloerdelen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die Old Pine Cottage u biedt? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons telefonisch op telefoonnummer 0475-593531. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op de website invullen. Wij bellen u dan zelf terug. Old Pine Cottage is uw voordeligere leverancier van eiken vloerdelen.