fbpx
massief eiken vloeren limburg

Eiken vloerdelen geven sfeer en warmte

Eiken vloerdelen als vloer maken een ruimte gezellig en warm.  De vloerdelen kunnen op veel verschillende manieren worden afgewerkt. De structuur geeft het een eigen identiteit. De kleur kan worden bewerkt tot precies datgene dat bij jouw wensen past. De vloerdelen kunnen worden geleverd in diverse maten. Kom kijken in onze grote showroom en kies de vloer die het best bij jouw huis past. Wij staan je uiteraard graag terzijde met onze jarenlange ervaring.

Aanbiedingen Massief eiken vloerdelen

Over Cottagevloeren in Limburg

Cottagevloeren is een onderdeel van Old Pine Cottage.  Old Pine Cottage heeft tientallen jaren ervaring in op het gebied van de levering en het leggen van houten vloeren. De vloerdelen die bij Old Pine Cottage worden geleverd zijn te zien in de woonwinkel in het Limburgse Buggenum. Dit ligt in de buurt van Roermond. Je vind er eiken en verschillende andere houtsoorten, stijlen en afmetingen. Onze vakkundige medewerkers kunnen je hier uiteraard veel meer over vertellen. In de woonwinkel zijn ook tuindecoratie, meubels en woonaccessoires verkrijgbaar.

Wilt u meer weten over de vloeren die Old Pine Cottage  kan leveren? Kom dan langs in de winkel of neem contact met ons op. We zijn ervan overtuigd jou een uitstekend kwaliteitsproduct te kunnen leveren tegen een faire prijs. Je krijgt op al onze producten en diensten volledige service en garantie.

Eiken vloer in badkamer

5 Redenen om je eiken vloerdelen aan te schaffen bij Cottagevloeren

  • Fraaie woonwinkel met uitgebreid vloeren assortiment
  • Advies over de laatste trends en mogelijkheden
  • Veel ervaring en vakkundige vloerleggers
  • De beste prijs voor de beste kwaliteit
  • Altijd een duidelijke offerte met helder overzicht van de prijzen

Neem contact met ons op over uw eiken vloerdelen

Wilt u meer informatie over eiken vloerdelen van Cottagevloeren? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons telefonisch op telefoonnummer 0475-593531. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier op de website invullen. Wij bellen u dan zelf terug.