fbpx
massief eiken vloeren limburg

Kies voor de beste kwaliteit en de beste prijs

Wil je graag een mooie eiken vloer? Dan is het aan te raden om het aanbod van Cottagevloeren te bekijken. Cottagevloeren is gevestigd in Buggenum, vlakbij Roermond. Een vloer die door Cottagevloeren wordt geleverd zal aan al jouw verwachtingen voldoen. Het eiken is van de beste kwaliteit. De prijs is altijd fair. Bij de selectie van het hout voor jouw vloer wordt zorgvuldig gekeken naar de kwaliteit. Een goed gelegde vloer uit het juiste eiken is goed voor tientallen jaren wooncomfort en plezier. Daarom worden wij al onze vloeren gelegd door vaklui.

Nu tijdelijk: alle prijzen inclusief leggen!

Massief eiken vloeren - GRATIS GELEGD -

Meer over Cottagevloeren

Cottagevloeren is een onderdeel van Old Pine Cottage en is gevestigd in het landelijke gedeelte van Noord-Limburg. Daar hebben wij de beschikking over een tot woonwinkel omgebouwde boerderij. Je treft bij ons een ruim assortiment aan houten vloeren aan. Daarvan is een flink gedeelte eiken. Eiken in verschillende soorten, kleuren en afmetingen. Meerdere houtsoorten zijn opgenomen in het assortiment. Kom je binnenkort ook eens langs om in onze grote showroom te kijken of er iets van je gading tussen zit?

Eikenhouten planken

Kies je ook voor Cottagevloeren?

We noemen je graag een aantal redenen waarom je juist voor Cottagevloeren kiest:

  • Altijd de beste prijs voor de beste kwaliteit
  • Ieder houten vloer kan door ons geleverd en gelegd worden
  • Specialist in eiken en andere houtsoorten
  • Veertig jaar ervaring in het vak en een passie voor houten vloeren
  • Praktische tips en adviezen en natuurlijk een duidelijke, scherpe offerte

Neem contact met ons op over jouw eiken vloer

We geven je graag persoonlijk meer informatie. Daar kun je natuurlijk gewoon voor in de woonwinkel langs komen. Check de website voor de actuele openingstijden. Wil je ons bellen? Dat kan op telefoonnummer 045-593531. Om teruggebeld te worden kun je het contactformulier invullen. We zien je graag binnenkort. Bijvoorbeeld voor het kiezen van je eiken vloer.