Eiken vloer

Kies voor de beste kwaliteit en de beste prijs

Wilt u graag een mooie eiken vloer? Dan is het aan te raden om het aanbod van Old Pine Cottage te bekijken. Old Pine Cottage is gevestigd in Buggenum, vlakbij Roermond. Een vloer die door Old Pine Cottage wordt geleverd zal aan al uw verwachtingen voldoen. Het eiken is van de beste kwaliteit. De prijs is altijd laag. Bij de selectie van het hout voor uw vloer wordt zorgvuldig gekeken naar de kwaliteit die uiteindelijk bij u in de woning of op kantoor wordt geleverd. Een goed gelegde vloer uit het juiste eiken is goed voor tientallen jaren wooncomfort en plezier. Wilt u weten hoe u ook aan zo’n fraaie eiken vloer komt? Neem dan contact met ons op of kom langs om het aanbod te bekijken.

Meer over Old Pine Cottage

Wij zijn gevestigd in het landelijke gedeelte van Noord-Limburg. Daar hebben wij de beschikking over een tot woonwinkel omgebouwde boerderij. U treft bij ons een ruim assortiment aan hout voor de vloer aan. Daarvan is een flink gedeelte eiken. Eiken in verschillende soorten, kleuren en afmetingen. Meerdere houtsoorten zijn opgenomen in het assortiment. Daarnaast vindt u bij ons een uitgebreide collectie meubels. Bijpassend bij uw parketvloer of aan te schaffen, omdat u een meubel mooi vindt en wij u de beste prijs aanbieden. Ook is er een ruime collectie aan woonaccessoires en tuindecoratie. Komt u binnenkort ook eens langs om te bekijken of er iets van uw gading tussen zit?

Eikenhouten planken

Kiest u ook voor Old Pine Cottage?

We noemen u graag een aantal redenen waarom u juist voor Old Pine Cottage kiest:

  • Altijd de beste prijs voor de beste kwaliteit
  • Ieder houten vloer kan door ons geleverd en gelegd worden
  • Specialist in eiken en andere houtsoorten
  • Dertig jaar ervaring in het vak en een passie voor houten vloeren
  • Praktische tips en adviezen en natuurlijk een duidelijke, scherpe offerte

Neem contact met ons op over uw (nieuwe) eiken vloer

We geven u graag persoonlijk meer informatie. Daar kunt u natuurlijk gewoon voor in de woonwinkel langs komen. Check de website voor de actuele openingstijden. Wilt u ons bellen? Dat kan op telefoonnummer 045-593531. Om teruggebeld te worden kunt u het contactformulier invullen. We zien u graag binnenkort. Bijvoorbeeld voor het kiezen van uw eiken vloer.