Eiken planken

Een klassieke of moderne vloer? U mag het zeggen!

Wilt u graag eiken planken voor de vloer? Dan heeft u tegenwoordig een ruime keuze. De tijd dat de planken van eiken slechts in 1 soort werden geleverd ligt ver achter ons. Tegenwoordig is eiken in veel stijlen en afwerkingen beschikbaar. Kies daarom het type planken dat precies aansluit bij uw wensen. Heeft u advies nodig of wilt u de mogelijkheden van planken uitgevoerd in eiken bekijken? Kom dan eens naar Old Pine Cottage. Daar vindt u een woonwinkel met een ruime keuze in planken, waaronder een flinke hoeveelheid gemaakt van eiken. De woonwinkel is gevestigd in het plaatsje Buggenum. Buggenum ligt dichtbij de Duitse grens. De dichtstbijzijnde bekendere plaats in Nederland is Roermond. In de tot woonwinkel verbouwde boerderij vindt u ook een ruime keuze in meubels, woonaccessoires en tuindecoratie.

Kiest u ook voor ervaring en de laagste prijs voor uw eiken planken?

De specialisten bij de Old Pine Cottage beschikken over meer dan dertig jaar ervaring met houten vloeren. Wij kopen zorgvuldig in. De beste kwaliteit tegen de beste prijs. Daarmee zorgen we ervoor dat we u als klant ook steeds een gunstige aanbieding kunnen doen voor deze uitstekende kwaliteit. Eiken is een robuuste houtsoort die we vaak inkopen en ook de planken van deze houtsoort vinden gretig aftrek. We prijzen ons gelukkig met het steeds verder groeiende aanbod in stijlen en kleuren. Heeft u de vloerdelen gevonden die passen bij uw wensen en eisen? Dan komen we deze graag bij u leggen. Ook daarbij kunt u rekenen op onze routine. Natuurlijk is het eindproduct geheel volgens uw wensen. Service en garantie op onze producten en diensten? Dat vinden we vanzelfsprekend.

dacapo_sparuto1122

dacapo1118

dacapo1117

dacapo_unico1124

De zekerheden die u bij Old Pine Cottage krijgt

  • De beste kwaliteit
  • De laagste prijs
  • Tijd en aandacht voor uw wensen
  • Ruime keuzemogelijkheden
  • Volledige service en garantie op onze diensten en producten

De contactgegevens van Old Pine Cottage voor uw eiken planken en meer

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u ons bellen op telefoonnummer 0475-593531. Wij beantwoorden uw vragen zorgvuldig, maar toch vlot. U kunt ook gebruik maken van de mogelijkheid om het contactformulier via de website in te vullen. Spreken we u binnenkort over eiken planken of een van onze andere mogelijkheden?