fbpx
massief eiken vloeren limburg

Een klassieke of moderne vloer? U mag het zeggen!

Wil je graag eiken planken voor de vloer? Dan heb je tegenwoordig een ruime keuze. De tijd dat de planken van eiken slechts in 1 soort werden geleverd ligt ver achter ons. Tegenwoordig is eiken in veel stijlen en afwerkingen beschikbaar. Kies daarom het type planken dat precies aansluit bij jouw wensen.

massief frans eiken vloer limburg weert roermond venlo maastricht

Heb je advies nodig of wil je de afwerkmogelijkheden van eiken planken bekijken? Kom dan eens naar Old Pine Cottage. Daar vindt u een woonwinkel met een ruime keuze in houten vloeren en vloerplanken, waaronder ook eiken.

De woonwinkel is gevestigd in het plaatsje Buggenum, dichtbij de Duitse grens. De dichtstbijzijnde bekendere plaats in Nederland is Roermond. In de tot woonwinkel verbouwde boerderij vind je ook een ruime keuze in meubels, woonaccessoires en tuindecoratie.

Kies ook voor ervaring en de laagste prijs voor uw eiken planken.

De specialisten bij de Old Pine Cottage beschikken over meer dan veertig jaar ervaring met houten vloeren. Wij kopen zorgvuldig in. De beste kwaliteit tegen de beste prijs. Daarmee zorgen we ervoor dat we jou als klant ook steeds een gunstige aanbieding kunnen doen voor deze uitstekende kwaliteit. Eiken is een robuuste houtsoort die we vaak inkopen en ook de planken van deze houtsoort vinden gretig aftrek. We prijzen ons gelukkig met het steeds verder groeiende aanbod in stijlen en kleuren. Heb je de vloerdelen gevonden die passen bij uw wensen en eisen? Dan komen we deze GRATIS bij je leggen. Ook daarbij kun je rekenen op ons vakmanschap. Natuurlijk is het eindproduct geheel volgens jouw wensen. Service en garantie op onze producten en diensten? Dat vinden we vanzelfsprekend.

Bekijk hieronder een kleine greep uit ons massief eiken panken assortiment. Voor meer keuze in planken maak een afspraak om onze showroom te bekijken.

Massief eiken vloerplanken

De zekerheden die u bij Old Pine Cottage krijgt

  • De beste kwaliteit
  • De laagste prijs
  • Tijd en aandacht voor jouw wensen
  • Ruime keuzemogelijkheden
  • Volledige service en garantie op onze diensten en producten

Meer weten over eiken planken en de afwerkmogelijkheden?

Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je ons bellen op telefoonnummer 0475-593531. Wij beantwoorden jouw vragen graag. Je kunt ook het contactformulier op de website in vullen. We spreken je graag over eiken planken of een van onze andere mogelijkheden.