massief eiken vloeren limburg

Welke houtsoort is uw favoriet voor op de vloeren?

Bent u een fan van een eiken houten vloer? Of heeft u wel graag een houten vloer, maar is eiken niet uw favoriete houtsoort? Bij Old Pine Cottage zien we veel verschillende soorten wensen voor de houten vloer voorbijkomen. Daarbij is eiken wel een houtsoort die bij veel mensen op het wensenlijstje staat. Daar kunnen we dan uitstekend voor zorgen. We kiezen samen welke houtsoort het beste aansluit bij uw wensen en het meest geschikt is voor uw toepassing. We hebben een passie voor hout. Hout dat we met zorg en aandacht inkopen. Meestal als vloerdelen of parketstroken. Die gebruiken we vervolgens om de mooiste houten vloer bij u te leggen die u zich maar wensen kunt. Zo kunnen we samen toch iedere keer trots zijn op het eindresultaat.

Een eiken houten vloer of toch een fraai meubelstuk of woonaccessoire?

Old Pine Cottage is gevestigd in een verbouwde boerderij. Daar vindt u in het Limburgse landschap onze woonwinkel. Niet alleen vindt u er vloeren als voorbeeld. U kunt bij ons ook terecht voor meubels en woonaccessoires. Tuindecoratie vormt een aanvulling op het totale assortiment. Ook al bent u niet direct op zoek naar een van onze eiken vloeren, dan is een bezoek aan onze woonwinkel eigenlijk altijd toch wel de moeite waard. Al was het maar om tegen die ene mooie aanbieding op te lopen die u zichzelf al zolang wenste.

Verschillende houtsoorten die worden gebruikt voor de houten vloer

Eiken houten vloerVeelgebruikte houtsoorten die worden gebruikt om vloerdelen en parket te kunnen leggen zijn:

  • Eiken
  • Beuken
  • Merbau
  • Kersenhout
  • Essen

Daarnaast vinden we minder vaak gebruikte houtsoorten. Hiervan zijn Jatoba- en Notenhout wellicht de bekendste. U vindt de beste soorten eiken en andere houtsoorten direct in het assortiment van Old Pine Cottage. Alles is echter mogelijk voor uw houten vloer. We nodigen u graag uit om hier persoonlijk over van gedachten te wisselen.

Neem contact met ons op over uw eiken houten vloer

We zijn u graag van dienst in onze fraaie woonwinkel. Kom gerust een keer langs om vrijblijvend rond te neuzen of navraag te doen over vloeren en parket.

U kunt ons natuurlijk ook eerst bellen voor informatie. U bereikt ons op telefoonnummer 0475-593531. Om teruggebeld te worden vult u gewoon het contactformulier op de website in. We zien u graag. Bijvoorbeeld voor uw nieuwe eiken houten vloer.