fbpx
massief eiken vloeren limburg

Is eiken hout jouw favoriet voor op de vloer?

Ben je een fan van een eiken houten vloer? Dan ben je niet alleen, eiken is wel een houtsoort die bij veel mensen op het wensenlijstje staat. Maar welk soort eiken en in welke uitvoering? Daar kunnen wij bij Cottagevloeren je uitstekend over adviseren. We kiezen samen welke houtsoort het beste aansluit bij jouw wensen en het meest geschikt is voor jouw interieur. We hebben een passie voor hout. Hout dat we met zorg en aandacht inkopen. Meestal als vloerdelen of parketstroken.

Kwaliteit

Het zijn massief eiken vloerdelen met aan 4 zijden voorzien van mes en groefverbinding, dus ook aan de kopse kanten. Aan de onderzijde zijn spanningsgroeven aanwezig.
De vloeren zijn in diverse breedtes verkrijgbaar en in verschillende afwerkingen. Ook in verouderde uitvoering!
En om zeker te weten dat je het beste resultaat krijgt worden al onze vloeren zorgvuldig gelegd door vaklui.

Nu tijdelijk: prijs inclusief leggen!!

Bekijk hieronder een kleine greep uit ons aanbod. Bezoek onze showroom voor meer keuze.

Aanbiedingen Massief eiken vloeren

Een eiken houten vloer of toch een fraai meubelstuk of woonaccessoire?

Old Pine Cottage is gevestigd in een verbouwde boerderij. Daar vindt u in het Limburgse landschap onze woonwinkel. Niet alleen vindt u er vloeren als voorbeeld. U kunt bij ons ook terecht voor meubels en woonaccessoires. Tuindecoratie vormt een aanvulling op het totale assortiment. Ook al bent u niet direct op zoek naar een van onze eiken vloeren, dan is een bezoek aan onze woonwinkel eigenlijk altijd toch wel de moeite waard. Al was het maar om tegen die ene mooie aanbieding op te lopen die u zichzelf al zolang wenste.

Neem contact met ons op over uw eiken houten vloer

We zijn u graag van dienst in onze fraaie woonwinkel. Kom gerust een keer langs om vrijblijvend rond te neuzen of navraag te doen over vloeren en parket.

U kunt ons natuurlijk ook eerst bellen voor informatie. U bereikt ons op telefoonnummer 0475-593531. Om teruggebeld te worden vult u gewoon het contactformulier op de website in. We zien u graag. Bijvoorbeeld voor uw nieuwe eiken houten vloer.