Oude vloeren Buggenum

Old Pine Cottage showroom

Mooie woonwinkel voor de beste houten vloeren en meubels

De woonwinkel van Old Pine Cottage staat in Buggenum. We kunnen ons voorstellen dat u niet direct weet waar Buggenum ligt. Buggenum ligt in Limburg, vlakbij Roermond. Zoek u een fraaie parketvloer, eiken vloerdelen of bijvoorbeeld lamelparket? Dan kunt u hiervoor bij Old Pine Cottage in Buggenum uitstekend terecht. Wij hebben een ruime sortering houten vloeren, eiken vloerdelen en leveren de beste kwaliteit hout voor uw eiken houten vloer. Wilt u het parket laten leggen door een echte specialist? Reken dan op ons vakmanschap in Buggenum. Visgraat parket, lamelparket en de verwerking van eikenhouten planken. Deze verwerkingen van houten vloeren kennen voor ons geen geheimen.

Eikenhouten planken leggen en meer bij Old Pine Cottage

In de woonwinkel van Old Pine Cottage in Buggenum treft u niet uitsluitend houten vloerdelen aan. Wij bieden u ook een gevarieerde keuze in houten meubelen en woonaccessoires. Betaalbare woonideeën. Allemaal zorgvuldig uitgezocht en stijlvol aan u gepresenteerd. Kies bijvoorbeeld uit nostalgisch romantisch of juist strak en modern. Uw woonwensen zijn voor ons leidend in ons advies. Daar nemen we in de woonwinkel trouwens ruim de tijd voor. Geen opdringerige verkooppraatjes, maar juist tijd en aandacht voor uw wensen. Lukt het om de perfecte parketvloer bij ons te vinden? Dan kunnen we ook zorgen voor het leggen van het parket. Snel, voordelig en betrouwbaar zit ook daarbij als DNA in ons bloed.

Aanbod van diensten en producten in houten vloeren

Kies voor Old Pine Cottage in Buggenum voor de beste prijs voor de beste kwaliteit. Bijvoorbeeld als het gaat om:

  • Visgraat parket
  • Parketvloer van de allerbeste kwaliteit
  • Eiken vloerdelen en eikenhouten planken
  • Lamelparket
  • Parket leggen vanuit vakmanschap. Voordelig en snel

Eikenhouten planken Buggenum

Old Pine Cottage in Buggenum. Contactgegevens

We zien u graag voor een bezoek aan onze woonwinkel. Bekijk daar de mogelijkheden om uw interieur volledig bij uw wensen aan te laten sluiten. Eiken vloerdelen gebruiken voor de verfraaiing van uw interieur? Dat vinden we bij voorbaat een uitstekend idee. Ook voor visgraat parket of lamelparket hebben wij trouwens de beste keuze. Altijd voordelig in prijs en met de garantie op uitstekende kwaliteit. Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer 0475-593531. U krijgt dan direct een vakkundig advies over uw mogelijkheden. Wilt u liever teruggebeld worden? Vul dan het contactformulier op de website in. Wij bellen of mailen u dan zo snel mogelijk terug. De beste kwaliteit eikenhouten planken, lamelparket of andere houten vloeren? Die vindt u bij Old Pine Cottage in Buggenum.