Houten vloeren Brüggen

De mooiste woonwinkel zit gewoon bij u om de hoek

Houten vloer BrüggenZoekt u een fraaie woonwinkel met een uitstekend aanbod in de buurt van Brüggen? Kom dan eens langs bij Old Pine Cottage, vlakbij Brüggen. Wij zijn gevestigd in een verbouwde boerderij in Buggenum. Gewoon bij u om de hoek in Brüggen dus. In onze woonwinkel vindt u een ruim assortiment aan eiken vloerdelen voor een fraaie eiken houten vloer. Verder zijn er lamelparket- en eikenhouten planken. Bijvoorbeeld om een visgraat parket mee aan te leggen. Heeft u er ook al aan gedacht om uw parket te laten leggen door een professional? Dan hebben we bij Old Pine Cottage u een goed aanbod te doen. Onze vakmensen beschikken namelijk over tientallen jaren ervaring. We werken snel en goed. Daarbij kunnen we u voor het leggen van parket en andere werkzaamheden met houten vloeren een scherpe prijs aanbieden. Zullen we daar binnenkort bij u in Brüggen eens verder over praten?

Wat vindt u nog meer in onze woonwinkel nabij Brüggen?

Naast houten vloeren, lamelparket, eiken vloerdelen en advies over parket leggen vindt u in de woonwinkel nabij Brüggen nog tal van andere mogelijkheden op het gebied van wonen. Kom langs om onze meubels te bekijken. Deze zijn afgestemd op de houten vloeren die we aanbieden. Mogelijk vindt u er echter ook de meubels die precies passen bij uw huidige vloer. Bekijk de actuele openingstijden op de website en ga op stap om bij u in de buurt van Brüggen ons aanbod in de woonwinkel te bekijken. Bent u op zoek naar de voordeligste aanbiedingen? Profiteer dan van onze altijd voordelige prijzen voor de beste kwaliteit. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u precies dat ene item bij ons vindt dat u zocht. Zou het dan ook nog in de aanbieding zijn? Dan heeft u helemaal voordelig ingekocht.

De kwaliteit in dienstverlening van Old Pine Cottage

Eiken houten vloerOld Pine Cottage in Buggenum staat voor:

  • Tijd voor de klant. Uw wensen staan centraal
  • De beste kwaliteit voor de voordeligste prijs
  • Tientallen jaren ervaring en veel vakmanschap
  • Praktische oplossingen voor alle soorten houten vloeren
  • Een uitgebreid assortiment in parket en andere houten vloeren

In aansluiting op onze parketvloeren, eiken vloerdelen en lamelparket kunt u ook direct kiezen voor het combineren met meubels en woonaccessoires.

Neem contact met Old Pine Cottage op bij u in de buurt van Brüggen

Vul voor een contactverzoek het formulier op de website in of bel ons op 0031475593531. Wij zijn de fraaiste woonwinkel bij Brüggen.