Houten vloeren Brabant

Eiken, visgraat en (oude) houten vloeren / parket

Zoekt u in Brabant naar een goed bedrijf voor uw parketvloer? Ga dan naar Old Pine Cottage. Vanuit Brabant bent u snel bij ons in Buggenum. Buggenum ligt dichtbij Roermond. In onze tot woonwinkel verbouwde boerderij vindt u een grote keuze in eiken vloerdelen, lamelparket en eikenhouten planken. Voor houten vloeren van andere houtsoorten hebben we ook plek ingeruimd. Heeft u in Brabant al een voorkeur voor een bepaald soort parketvloer bepaald? Vraag ons dan om advies en een vrijblijvende prijsopgave. Ligt uw voorkeur misschien bij massief eiken vloerdelen? Dan vindt u ook daarvoor verschillende mogelijkheden. Onze parketteer zijn van alle markten thuis. Zo leggen we bij u in Brabant bijvoorbeeld ook een parketvloer met visgraat parket.

Eikenhouten vloeren Brabant

Jarenlange ervaring, ook in Brabant

Old Pine Cottage levert door heel Nederland haar diensten en producten. Onze Brabantse klanten weten iedere keer opnieuw de weg naar ons te vinden. Dat heeft wellicht te maken met onze aanpak. U treft altijd vakkundige medewerkers die service hoog in het vaandel hebben staan. Of het gaat om de grote dosis ervaring in het leveren en leggen van houten vloeren. We kunnen zeer voordelig leveren en plaatsen. Dit heeft ook te maken met de gunstige voorwaarden die wij bij onze leveranciers weten te krijgen. Dan snapt u wellicht dat we onze eikenhouten planken of eiken vloerdelen voordeliger kunnen leveren dan onze collega’s.

Van parketvloeren en lamelparket tot aan houten planken en visgraat parket

Vanuit Brabant bent u snel bij de woonwinkel van Old Pine Cottage. U vindt bij ons een ruime keuze in bijvoorbeeld:

  • De parketvloer waar u altijd al naar op zoek was
  • Eiken vloerdelen voor uw eiken houten vloer
  • Lamelparket in veel verschillende houtsoorten, stijlen en kleuren
  • Eikenhouten planken. Nieuw en gebruikt
  • Visgraat parket en diverse andere stijlen houten vloeren

Wilt u parket laten leggen door een van onze specialisten? Kom dan zeker ook langs voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden en een messcherpe offerte.

Neem voor uw houten vloeren en woon ideeën in Brabant contact met ons op

We vertellen u bij Old Pine Cottage graag meer over de mogelijkheden om een parketvloer te nemen. Of laat uw eiken houten vloer door ons in Brabant leggen. U bereikt ons op telefoonnummer 0475-593531. U kunt nu gebruikmaken van het contactformulier op onze website. Zien we binnenkort ook bij u in Brabant een van onze fraaie houten vloeren?